Kalifornijas uzņēmums iecerējis ražot un ASV tirgot UAZ automašīnas (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Bremach Taos
Bremach Taos Foto: Publicitātes foto

Firma Bremach ir nolēmusi izmēģināt krievu zīmola UAZ automobiļu potenciālu, tos ar savu vārdu ražojot un piedāvājot pircējiem Kalifornijā. 

Utilitārie UAZ Patriot un UAZ Pickup jau ir paguvuši pagozēties vairāku ASV auto mediju pirmajās lapās, un lasītāju viedokļi ir atšķirīgi. Vieni uzskata, ka automobiļiem, kas saules apspīdētajā štatā kļūs par attiecīgi Bremach Taos un Bremach Brio, nav lielu izredžu, citi savukārt nevar vien sagaidīt izvēles iespēju paplašināšanos.

Bremach Taos
Bremach Taos Foto: Publicitātes foto

Tie, kuri uz Bremach automobiļu ienākšanu ASV tirgū raugās skeptiski, par galveno argumentu min cenu, jo tā ar vairāk 26 tūkstošiem par apvidnieku un gandrīz 28 tūkstošiem dolāru par pikapu ir diezgan augsta. Būtībā tā neatšķiras no pazīstamu zīmolu automobiļu cenas. Citi auto entuziasti, kuri nav tik pesimistiski noskaņoti, norāda, ka ideālā gadījumā cenai būtu jābūt par kādiem pieciem tūkstošiem zemākai. 

Bremach Brio
Bremach Brio Foto: Publicitātes foto

Pagaidām gan tā ir tikai spriešana un viedokļu apmaiņa, jo ASV nonākuši vien divi UAZ eksemplāri. Tie tiek testēti, lai perspektīvā Bremach varētu izgatavot Patriot modifikāciju, kas atbilst sertifikācijas prasībām. Ja šāds auto tiks izgatavots, jālūko, kā šie auto izskatīsies reālo pircēju uztverē, jo arī tā mēdz ievērojami atšķirties no komentētājiem internetā. Uz šo faktu norādījis kāds Carscoops lietotājs, kurš atgādina par indiešu Mahindra neveiksmīgo mēģinājumu iekļūt ASV tirgū. Šis zīmols startēja ar apvidus auto modeli Roxor jau pirms vairāk nekā 10 gadiem, taču tirdzniecība nenotiek, jo tam aizvien nav pielaides koplietošanas ceļiem. 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu