Svētdien būs atvērti "BIOR" Covid-19 testēšanas punkti Rīgā un Latgalē (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Šodien, 3. janvārī, pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta "BIOR" Covid-19 testēšanas punkti Rīgā un Latgalē būs atvērti, lai iedzīvotājiem būtu iespēja veikt Covid-19 analīzes bez ārsta nosūtījuma, ja ir parādījušies slimības simptomi, informē "BIOR".

Šodien darbu neapturēs "BIOR" testēšanas punkts Rīgā, Lejupes ielā 3, kā arī testēšanas punkti Rēzeknē, Liepu ielā 33 un Daugavpilī, Varšavas ielā 24.

Rīgā testēšanas punkts būs atvērts no plkst.9 līdz 18, savukārt Latgalē - no plkst.9 līdz 13.

"BIOR" pārstāvji skaidroja, ka šāds lēmums pieņemts, lai svētku laikā iedzīvotājiem, kuriem ir parādījušies simptomi, būtu iespēja brīvi veikt Covid-19 testēšanu bez ārsta nosūtījuma un bez maksas. Covid-19 testēšanu bez ārsta nosūtījuma varēs veikt arī pēc svētkiem, ja pieteikums uz to veikts līdz 3.janvārim (ieskaitot).

Lai pieteiktos Covid-19 izmeklējumiem, "BIOR" aicina zvanīt uz tālruni 28369560 vai vienoto tālruni 8303. Covid-19 testēšanai ir iespēja pieteikties arī "BIOR" mājaslapā "www.bior.lv", aizpildot pieteikšanās formu vai sūtot pieteikumu uz e-pastu "covid@bior.lv".

Tāpat šodien "BIOR" turpinās nodrošināt izbraukumus uz iestādēm un uzņēmumiem visā Latvijā. Lai saņemtu "BIOR" mobilās mediķu brigādes pakalpojumus, jāveic pieteikums pa tālruni 26456633.

"BIOR" uzdevums ir rūpēties par sabiedrības un dzīvnieku veselību, pārtikas un vides kvalitāti, zivju un citu ūdens bioloģisko resursu ilgtspējīgu izmantošanu, nodrošinot starptautiskiem standartiem atbilstošu pētniecisko darbību, veicot kvalitatīvu zinātnisko ekspertīzi un laboratoriskos izmeklējumus, sniedzot pakalpojumus starptautiskā mērogā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu