Īpašnieks Balvu novadā tiek pie branga soda par pasākuma atļaušanu viesu namā (27)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Policija un zemessardze rīko komandantstundas reidus. ILUSTRATĪVS FOTO
Policija un zemessardze rīko komandantstundas reidus. ILUSTRATĪVS FOTO Foto: Edijs Pālens / LETA

Sestdien kāda viesu nama īpašniekam Balvu novadā policija piemērojusi 2000 eiro, jo viesu namā noticis ārkārtējā situācijā neatļauts pasākums, informēja Valsts policijā (VP).

Likumsargi vakar saņēma informāciju, ka Balvu novadā kādā viesu namā notiek privāts pasākums. Policistiem ierodoties notikuma vietā, sastapti astoņi jaunieši, kuri skaidroja, ka bija pulcējušies, lai spēlētu galda spēles. Viesu namā atradās arī tā īpašnieks, kurš mēģināja maldināt VP darbiniekus, skaidrojot, ka visi jaunieši ir no vienas mājsaimniecības.

Kopumā astoņiem jauniešiem katram piemērots naudas sods 100 eiro apmērā. Savukārt viesu nama īpašniekam kā juridiskai personai piemērots naudas sods 2000 eiro.

Tāpat šajā laikā viesu namā bija pulcējušies vēl pieci cilvēki no divām mājsaimniecībām, kuri bija atbraukuši apciemot radinieku - viesu nama īpašnieku. Arī šim personām katrai tika piemērots 100 eiro liels naudas sods.

Savukārt Rīgā policisti nakts laikā divreiz fiksējuši vienu personu, kura pēc plkst.22 atradusies ārpus dzīvesvietas bez attaisnojoša iemesla. Pirmajā reizē personai piemērots sods 150 eiro apmērā. Vēlāk naktī likumsargi atkal pamanījuši šo pašu personu, kura nav pacentusies pārtraukt likumpārkāpumu, bet saziņā ar policistiem uzvedusies bravūrīgi, kā arī skaidrojusi savu nostāju, ka uz viņu ierobežojumi neattiecas. Par atkārtotu pārkāpumu tika piemērots sods jau 1500 eiro apmērā.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu