ASV pārdošanā nonākusi savāda māja ar pamestu cietumu pagrabā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: realtor.com

ASV Vermontas štatā pārdošanā nonākusi kāda pavisam ērmīga māja - vizuāli tā ir pavisam necila ēka ar četrām guļamistabām, divām vannas istabām, plašu pagalmu. Taču tās pagrabā atrodas kaut kas dzīvojamajām ēkām neraksturīgs - pamestas cietuma kameras. 

Savdabīgais namiņš atrodas nelielā pilsētiņā Gildholā, Vermontā. Divu stāvu māja ir vairāk nekā 200 kvadrātmetrus plaša un sastāv no četrām guļamistabām, nelielas virtuves ar piebūvētu pieliekamo, dzīvojamās istabas, mājas ofisa, veļas telpas un terases.

Foto: realtor.com
Foto: realtor.com

Ēka ir visai sliktā stāvoklī - sludinājuma portālā "Realtor" tiek ziņots, ka jaunajiem īpašniekiem vajadzēs ķerties pie rūpīgas ēkas atjaunošanas. Pati māja ir celta 1878. gadā. 

Foto: realtor.com
Foto: realtor.com

Visai ērmīga mājas detaļa - pamestas cietuma kameras pagrabstāvā. Šeit savulaik esot atradies pilsētiņas pagaidu cietums, proti, ēka piederējusi likumsargam, kas savas mājas pagrabā uz pagaidu periodu izvietojis ieslodzītos, pirms tie saņēmuši galējo tiesas lēmumu un nosūtīti uz citu ieslodzījuma vietu vai saņēmuši citu sodu. Privātais cietums esot darbojies līdz 1969. gadam, ziņo portāls "CNN".

Foto: realtor.com
Foto: realtor.com

Patlaban mājas cena ir 149 000 ASV dolāru. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu