No šodienas pasažieru pārvadājumi aizliegti arī ar Lielbritāniju, bet atļauti uz Nīderlandi (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Īrijas aviokompānijas "Ryanair" lidmašīnas nolaišanās starptautiskās lidostas "Rīga" lidlauka teritorijā.
Īrijas aviokompānijas "Ryanair" lidmašīnas nolaišanās starptautiskās lidostas "Rīga" lidlauka teritorijā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

No šodienas pasažieru pārvadājumi ir aizliegti uz Apvienoto Karalisti, bet aizliegums vairs nebūs spēkā attiecībā uz Nīderlandi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Tāpat aizliegums veikt starptautiskos pasažieru pārvadājumus joprojām būs attiecināts uz Čehiju un Lihtenšteinu, Lietuvu, Slovēniju un Sanmarīno.

Jau vēstīs, ka Latvijā aizvien pašizolācija ir jāievēro pēc atgriešanās no visām SPKC sarakstā esošajām Eiropas valstīm, izņemot Vatikānu un Islandi.

Nedēļas laikā to valstu sarakstā, no kurām atgriežoties, ir jāievēro pašizolācija, izmaiņas nav notikušas. Tajās visās, izņemot Vatikānu un Islandi, 14 dienu kumulatīvais Covid-19 gadījumu skaits pārsniedz 50 gadījumu skaitu uz 100 000 iedzīvotāju.

Regulārie pasažieru pārvadājumi nav atļauti uz valstīm, kur 14 dienu kumulatīvais Covid-19 gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotājiem divkārt pārsniedz vidējo Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstu rādītāju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu