Daugavpilī darbu sāk starptautisks digitālo pakalpojumu uzņēmums

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Janvārī Daugavpils Universitātes telpās darbu sācis starptautisks digitālo pakalpojumu uzņēmums “Webhelp”, kurā jau šobrīd apmācības tiek nodrošinātas 60 darbiniekiem, bet tuvākajā nākotnē uzņēmums darbinieku skaitu plāno palielināt, portāls TVNET uzzināja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā.

“Latvijā starptautisko biznesa pakalpojumu centru nozare ir strauji augoša, un šobrīd tajā kopumā strādā jau 50 uzņēmumi ar aptuveni 15 tūkstošiem darbinieku. Teju visi šie uzņēmumi atrodas Rīgā vai Pierīgā, tādēļ esam gandarīti, ka “Webhelp” ir pieņēmis lēmumu savu biroju atvērt Daugavpilī, apliecinot, ka arī reģionos var veiksmīgi attīstīties šajā nozarē,” uzsver Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Kaspars Rožkalns.

“Webhelp” specializējas klientu apkalpošanā un maksājumu pārvaldībā, kā arī pārdošanas un mārketinga pakalpojumu sniegšanā, izmantojot balss, sociālos un digitālos kanālus. Uzņēmums pielāgo dažādus digitālos pakalpojumus cilvēku vajadzībām, ņemot vērā lietotāju paradumus.

“Uzņēmums izvēlējās savu biroju atvērt Daugavpili, ņemot vērā potenciālo darbinieku pieejamību un pilsētas ģeogrāfisko atrašanās vietu, kā arī lielisko sadarbību ar LIAA, Daugavpils pašvaldību un Daugavpils Universitāti," norādīja “Webhelp Latvia” izpilddirektors Jānis Misāns.

“Daugavpils pilsētas pašvaldība augstu novērtē sadarbību ar LIAA, kuras rezultātā mūsu pilsētā ir sācis darbību starptautisks uzņēmums “WebHelp”, kas darbojas šobrīd tik aktuālajā informācijas tehnoloģiju nozarē un paplašina savu darbinieku komandu ar daugavpiliešiem.

Daudziem pilsētniekiem tā ir lieliska iespēja sākt savas darba gaitas dzimtajā pilsētā. Tā kā uzņēmums ir izvietojies Daugavpils Universitātes telpās, nepieciešamības gadījumā darbu var ērti apvienot ar mācībām,” akcentē Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Igors Prelatovs.

Uzņēmums “Webhelp” ir pārstāvēts 50 valstīs ar 150 birojiem, un uzņēmuma kopējais apgrozījums 2019. gadā sasniedza 1,5 miljardus eiro. Kompānija jau šobrīd ir savas nozares līderis Eiropā, bet tās mērķis ir kļūt par vadošo nozares uzņēmumu pasaulē, nodrošinot profesionālus sociālo tīklu un platformu moderēšanas, maksājumu administrēšanas un citus digitālos pakalpojumus. Uzņēmuma darbība lielā mērā balstās uz mākslīgā intelekta risinājumu attīstību.

“Webhelp” kā uzņēmums vēlas sniegt ieguldījumu Daugavpils un visa Latgales reģiona ekonomiskajā attīstībā, piedāvājot savus pakalpojumus un atbalstu gan vietējiem, gan ārvalstu klientiem. Uzņēmuma Rīgas un Daugavpils biroji īpaši specializēsies pakalpojumu nodrošināšanā NVS reģiona tirgū, tādēļ potenciālajiem darbiniekiem būs nepieciešamas labas krievu un vēlamas arī angļu valodas zināšanas. Uzņēmums aicina sekot līdzi izsludinātajām vakancēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu