Straumējiet 2500 stundu izklaidi ar vietējiem subtitriem: “Viaplay” tagad pieejams Latvijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Vadošā Ziemeļvalstu reģiona straumēšanas kompānija “Nordic Entertainment Group” (NENT Group) sākusi “Viaplay” straumēšanas pakalpojumu sniegšanu visā Latvijā. “Viaplay” skatītāji Latvijā turpmāk varēs baudīt augstākās klases sporta pārraides, labākos starptautisko filmu izlasi un godalgotus seriālus tikai par 9,99 eiro mēnesī. 

“Viaplay” tagad ir Latvijā, un skatītājiem ir iespēja baudīt vairāk nekā 2500 stundu garu izklaidi ar vietējiem subtitriem par cenu 9,99 eiro mēnesī. Pirmās divas nedēļas saturs būs pieejams pilnīgi bez maksas, pierakstīties iespējams šeit.

 ““Viaplay” ir Ziemeļvalstu straumēšanas veiksmes stāsts, un tā paplašināšanās Latviju mums ir likumsakarīgs nākamais solis. “Viaplay” pašreiz ir jau vairāk nekā trīs miljoni abonentu visā Ziemeļvalstu reģionā, un esam ļoti priecīgi, ka tagad varam piedāvāt savu unikālo saturu arī Latvijā, kur skatītāji turpmāk varēs baudīt unikālu augstākās klases sportu, labākās starptautiskās filmas, godalgotus seriālus, augstas kvalitātes “Viaplay” oriģinālraidījumus, kā arī programmas bērniem”, saka “NENT group” prezidents un valdes priekšsēdētājs Anders Jensens.

Foto: Publicitātes foto

“Viaplay” Latvijā turpmāk nodrošinās augstas kvalitātes izklaidi ar vietējiem subtitriem ikvienam ģimenes loceklim. To iespējams straumēt jebkurā vietā, laikā un gandrīz jebkurā ierīcē. Tāpat “Viaplay” nodrošina iespēju vienlaikus skatīties raidījumus, filmas un seriālus arī vairākiem lietotājiem vienā mājsaimniecībā, savukārt abonementu iespējams anulēt jebkurā laikā. "Mēs pastāvīgi ieguldām “Viaplay” tehnoloģijās un produktu izstrādē, lai katru reizi saviem abonentiem varētu sniegt vislabāko iespējamo pieredzi," saka A.Jensens.

“Viaplay” pašreiz nodrošinājis tiesības pārraidīt pasaules līmeņa sporta tiešraides - Formula 1, UEFA Čempionu līgas, UEFA Eiropas līgas un UEFA konferenču līgas, Bundeslīgas, Anglijas futbola kausa, NHL hokeja un daudzas citas. Tāpat jāatzīmē, ka “Viaplay” augstākā līmeņa satura piedāvājums, ieskaitot sportu, laika gaitā tikai pieaugs.

 “Mūsu mērķis ir kļūt par straumēšanas čempionu Eiropā un esam pārliecināti, ka šī jaunā nodaļa mūsu vēsturē sākas tieši ar “Viaplay” darbības uzsākšanu Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, ”saka A.Jensens.

“Viaplay” tagad ir pieejams Latvijā par 9,99 eiro mēnesī. Pierakstieties mājaslapā.

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu