Esmu vēl dzīva; trokšņo kā Tramps; pretīgā siļķu pastēte jeb karaliene joko britu gaumē! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/AFP/SCANPIX. TVNET kolāža

Lai gan Lielbritānijas karalienes Elizabetes II uzvedības etiķete nepieļauj izteiksmīgu emociju paušanu, viņa nekad nav atteikusies no kāda laba joka britu gaumē. Joku dienā jeb 1. aprīlī piedāvājam aplūkot karalienes kolorītākās jokošanas reizes.

Gagarins bija kā jau krievs!

Pēc Saseksas hercogu skandalozās intervijas karaliene Elizabete II pirmo reizi publiski parādījās Zoom vietnē, kur ļoti labā noskaņojumā pļāpāja ar pārējiem zvana dalībniekiem par zinātnes sasniegumiem. Kad karalienei tika adresēts jautājums par to, kāds bijis Jurijs Gagarins, kad karaliene viņu satikusi klātienē, monarhe atbildēja īsi: "Krievs! Un viņš nerunāja angliski. Tas bija fascinējoši." Šis raksturojums ļoti sasmīdināja pārējos zvana dalībniekus. Pēcāk Viņas Majestāte aplūkoja uz Marsa uzņemtos fotoattēlus ar lielu aizrautību un interesi. 

Satraucošā karalienes statuja

Kad karalienei tiešsaistes zvanā no Austrālijas tiek parādīta bronzas statuja, kas uzstādīta par godu viņai Adelaides valdības nama teritorijā, tiek pieminēts, ka tā ir ļoti līdzīga karalienei un cilvēki noteikti vēlēsies ar to fotografēties. Norādīts tiek arī fakts, ka statuja novietota tā, ka tā skatās iekšā pa nama logiem, uz ko karaliene attrauc: "Es domāju, ka, iespējams, būtu diezgan satraucoši pēkšņi ieraudzīt to pa logu - jūs domāsiet: žēlīgais Dievs, vai viņa ir ieradusies nebrīdinot?" Pēcāk, kad vīrieši prezentē dāvanu karalienei - statujas mini kopiju, karaliene nopriecājas: "Tas ir ļoti laipni. Es priecājos, ka tā nav tik liela kā statuja pagalmā.”

Esmu vēl dzīva! 

Ziemeļīrijas vizītes laikā, 2016. gadā, karaliene Elizabete II, tiekoties ar Ziemeļīrijas premjerministra vietnieku, atļāvās pajokot par savu cienījamo vecumu. Uz Ziemeļīrijas premjerministra vietnieka Martina Makginesa jautājumu, kā karaliene jūtas, viņa atbildēja: “Liels paldies – joprojām esmu dzīva! Diezgan aizņemta, pēdējā laikā daudz darba.”

Trokšņo kā Tramps

Biogrāfiskas dokumentālās filmas uzņemšanas laikā Elizabete II tika intervēta, kad pēkšņi sarunu pārtrauca lidojoša helikoptera troksnis. “Kāpēc tiem ir jālido tieši tad, kad mēs sarunājamies? Šis helikopters trokšņo kā prezidents Tramps vai prezidents Obama,” viņa komentē. 

Paldies, ka likāt man sajusties tik senai!

Vienā no svinīgajiem banketiem Kanādas premjerministrs Džastins Trudo savā runā pieminēja to, ka viņš ir jau 12. savas valsts līderis Elizabetes II valdīšanas laikā. Savu atbildīgo runu monarhijas pārstāve sāka ar pateicību: “Paldies, premjerministra kungs, par to, ka likāt man sajusties tik vecai.” Vēlāk Trudo savā Twitter kontā ierakstījis, ka viņa acīs karaliene vienmēr esot jauna.

Karaliene par Keitas kāzu kleitu: briesmīgi un biedējoši!

Pēc Kembridžas hercogu Viljama un Keitas kāzām karalieni Elizabeti uzaicināja vēlreiz papriecēt acis, aplūkojot līgavas kleitu īpašā izstādē. Viņas Augstība, paskatoties uz kleitu, pēkšņi visiem par pārsteigumu pateica: “Briesmīgi, vai ne? Briesmīgi un biedējoši!” Lietas būtība bija, ka tērps bija uzvilkts manekenam bez galvas, un to viņa teica nevis par tērpu, bet bezgalvainās līgavas tēlu. Karaliene acīmredzot gribēja mīkstināt stīvo pasākuma atmosfēru.

Pretīgā siļķu pastēte

Šķiet, ka karaliene atceras piecdesmitajos gados tik populāro pastēti, kas izgatavota no siļķēm. Kad "Sainsbury" veikalā viņai tika parādīti citi pēckara gados populāri pārtikas produkti, viņa nosmējās: "Pretīgi, jā!"

Piedāvājam arī ielūkoties amizantos foto kadros no britu karaliskās ģimenes - tādus jūs viņus nebūsiet redzējuši!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu