Desmit triki, kā mazu vannas istabu pārvērst par mājas spa (1)

No TVNET arhīva
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Ja tava vannas istaba ir maza, tas nenozīmē, ka to nevar pārvērst par relaksējošu oāzi, kur atpūsties un atjaunot spēkus. Galvenais ir zināt, kā sasniegt kāroto, lai katru dienu padarītu par spa dienu!

Integrē zeltītas detaļas

Foto: Pexels

Tādi nieciņi kā zeltīti rokturi, izlietnes krāns, spoguļa rāmis vai dvieļu pakaramie mazajai telpai uzreiz piešķirs greznumu un vēlamo spa atmosfēru.

Vannas paplāte

Foto: Pexels

Ja tavā pašreizējā vannas istabā nav vietas vannai, jāsaka, integrēt spa sajūtas būs grūtāk. Tik vienkāršs papildinājums kā vannas paplāte rada lielas izmaiņas. Šis elements ir pieejams dažādos stilos, krāsās un materiālos, tāpēc tā pielāgošanai vannas istabai nevajadzētu būt problēmai.

Plauktu maģija

Plaukti ir mazo telpu īpašnieka labākais draugs, it īpaši, ja runa ir par organizatoriskajiem izaicinājumiem mazā vannas istabā. Pie sienām uzstādi dažus atvērtu plauktu līmeņus, pievieno pāris grozus dvieļiem, glītas ziepes un kādu dekoratīvu akcentu vai divus, un voilà!

Paspēlējies ar augiem

Telpaugiem ir maģiskas spējas padarīt jebkuru telpu patīkamāku un viesmīlīgāku, un vannas istaba nav izņēmums. Apdomā integrēt viegli kopjamus augus, kas mīl mitrumu un neprasa daudz dienas gaismas.

Neaizmirsti par svecēm

Foto: Pexels

Sveces jebkurā telpā ienes gaismu, siltumu, mājīgumu un palīdz mazināt stresu pēc garas darba dienas. Sveču nekad nevar būt par daudz.

Parūpējies par siltu grīdu

Foto: Unsplash

Paklāji ir ne vien ir ērti un silti basajām kājām, bet vienlaikus dizainam piešķir papildu izsmalcinātību un greznību. Turklāt vannas istabas paklāji kļūst moderni, nebaidies paeksperimentēt ar dažādiem stiliem.

Pievieno raksturu

Gluži tāpat kā mākslas darbi padara dzīvojamās istabas un guļamistabas dizainu dinamiskāku, tas pats attiecas arī uz vannas istabu. Tai nav jābūt tikai funkcionālai telpai, kur nomazgāties un iztīrīt zobus. Kāda glezna vai fotogrāfiju kolāža pie sienas vannas istabas dizainam piešķirs raksturu un padarīs to pilnvērtīgāku.

Nomaini dozatorus

Foto: Pexels

Vēl viens mazmazītiņš sīkums, kas spēj mainīt daudz! Tu būsi pārsteigts, cik saliedētāka kļūs telpa, ja turēsi šķidrās ziepes, šampūnus un losjonus saskaņotos dozatoros.

Dvieļu žāvētājs

Foto: Pexels

Koka redeles tradicionālā dvieļu stieņa vietā (vai papildus tam) nekavējoties sasildīs telpu un ieviesīs omulību. Dabisku materiālu un elementu integrēšana piedod aicinošu organisku pieskārienu.

Investē greznākos dvieļos

Ja reiz tava vannas istaba ir neliela, iespējams, dvieļi vienmēr atrodas redzamā vietā, kas būtībā padara tos par dizaina elementiem neatkarīgi no tā, vai tev tas patīk vai ne. Tāpēc, ieguldot vismaz vienā jaukā dvieļu pārī, desmitkārt uzlabosi vannas istabas kopskatu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu