Divu auto sadursmē Lāčplēša ielā cieš grūtniece

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdien ap plkst.11 priekšpusdienā operatīvo transportlīdzekļu sirēnu skaņas bija dzirdamas Ernesta Birznieka-Upīša un Lāčplēša ielas krustojuma apkaimē, jo tur bija notikusi divu auto sadursme un palīdzība bija nepieciešama kādai grūtniecei. Kā norāda raidījums Degpunktā, ļoti izšķirošas negadījuma apstākļu šķetināšanā būs tieši aculiecinieku liecības.

“Citroen” un “KIA” sadursme notika īsi pirms plkst. 11.00. Tobrīd krustojuma tuvumā atradās desmitiem ļaužu, un daži no viņiem arī sagaidīja policistus, lai atstāstītu redzēto.

Kā stāsta viens no aculieciniekiem, “Citroen” braucis pie sarkanās gaismas, kamēr “KIA” automašīna izbraukusi no šķērsielas. Aculieciniece, kura izsauca mediķus, norāda, ka “KIA” braucošā sieviete bijusi kāda grūtniece. Par laimi, sievietei pēc paviesošanās mediķu busiņā tālāka palīdzība nebija nepieciešama.

Saprotamu iemeslu dēļ saruna ar “KIA” vadītāju nenotika, taču savu versiju par notikušo bija gatavs pastāstīt “Citroen” vadītājs: “Braucu pie zaļā taisni virzienā uz Salu tiltu. Meitene gribēja ātri uztaisīt kreiso pagriezienu, un es viņai ieskrēju sānā. Viņa grieza uz Upīša ielu, es braucu taisni. Viņai bija jālaiž mani garām pie zaļā signāla. Kā es varēju braukt pie sarkanā, ja sarkanā ir sarkanā gaisma?”

To, kā tad viss noticis patiesībā, izmeklēšanas laikā noskaidros ceļu satiksmes negadījumu izmeklētāji. Ja kāda rīcībā ir videoreģistratora ieraksts vai kādi citi materiāli, kas var viest skaidrību par to, kā tieši notikusi sadursme, – policisti būs pateicīgi par palīdzību.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu