Eiropas Hitu Radio sadarbībā ar MOT iedvesmo Latvijas jauniešus

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Radio EHR un pusaudžu motivācijas programma MOT pasludina aprīli par jauniešu motivācijas mēnesi. MOT ir programma, kas Latvijas jauniešos stiprina drosmi. Drosmi dzīvot, drosmi rūpēties un pateikt “nē” izvēlēm, kas kaitē gan pašiem, gan apkārtējiem.

Foto: Publicitātes foto

Pēc statistikas pētījumu uzņēmuma KANTAR datiem, radio EHR ir jauniešu klausītākais radio Latvijā, tāpēc mēs, EHR komanda, aktualizējam tēmu par to, cik svarīgi katram jaunietim justies pieņemtam, saprastam, atbalstītam un novērtētam. Turklāt, pateicoties reklāmas partneriem, 10% no reklāmas kampaņā iegūtajiem līdzekļiem, tiks novirzīti MOT - pusaudžu un jauniešu motivācijas kustībai.

Turklāt, ik nedēļu EHR iepazīstinās ar Latvijā un pasaulē atpazīstamām personībām, spožiem savu jomu pārstāvjiem, kuri dalīsies ar personisko un profesionālo dzīves pieredzi. Noklausīties pirmo podkāstu ar četrkārtēju pasaules čempionu motokrosā Kasparu Stupeli var jau tagad portālā ehrhiti.lv sadaļā “Podkāsti” , vai EHR aplikācijā.

Foto: Publicitātes foto

EHR radošā komanda tic, ka mūzika ir lielisks veids, kā uzlabot garastāvokli un novērsties no drūmām domām pat vistumšākajos dzīves mirkļos. Arī MOT kustības aptauju rezultāti liecina, ka mūzika ir tas, kas motivē jauniešus. Tāpēc EHR un MOT jauniešu motivācijas kampaņas ietvaros esam sagatavojuši īpašu pārsteigumu – jaunu EHR mūzikas kanālu – “Tik Tok Hits”, kurā skan izklaides platformas Tik Tok aktuālākie hiti.  Iedvesmojies kopā ar mums un klausies kanālu “Tik Tok Hits” portālā ehrhiti.lv vai EHR aplikācijā.

Vairāk informācijas par EHR un MOT jauniešu motivācijas kampaņu un tās atbalstītājiem lasi šeit

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu