Kāds nodoms, ko nepaspēja īstenot princis Filips...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Princis Filips
Princis Filips Foto: EPA

Dzīves pēdējā mēneša laikā Edinburgas hercogs, princis Filips ļoti vēlējās izpildīt kādu svarīgu nodomu, ko diemžēl nespēja... Kas bija hercoga plānos, ko diemžēl pārplānoja nāve?

Princis Filips (99) visu dzīvi ir ļoti mīlējis bērnus, tāpēc katra bērna, mazbērna un mazmazbērna parādīšanās šajā pasaulē viņam ir bijis sirdi sildošs notikums. Viņš allaž interesējās par viņu gaitām un labprāt pavadīja laiku kopā ar tiem. 

Lielbritānijas karaliene un princis Filips kopā ar saviem mazmazbērniem: princis Džordžs, princis Luiss, Savana Filipsa, princese Šarlote, Isla Filipsa, Lēna Tindala, Mia Tindala. 
 
Lielbritānijas karaliene un princis Filips kopā ar saviem mazmazbērniem: princis Džordžs, princis Luiss, Savana Filipsa, princese Šarlote, Isla Filipsa, Lēna Tindala, Mia Tindala.   Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Apaļi desmit - vai nav burvīga dzīve, ja aiz sevis vari atstāt tik daudz mazmazbērnu? Laiks atklāt karaliskās ģimenes kuplo mazmazbērnu pulciņu! 

Šajā gadā karaliskajā ģimenē notika divi brīnišķīgi notikumi - divām prinča Filipa un karalienes Elizabetes (94) mazmeitām piedzima dēliņi. Princese Eiženija (31) pasaulē laida savu pirmdzimto, bet Zāra Tindala (39) ar vīru beidzot sagaidīja dēliņu (abi jau ir vecāki divām meitiņām). 

Aizkustinoši, ka abas mazmeitas dēliem vienu no vārdiem deva par godu bērnu vecvectēvam. 

Princese Eiženija un viņas vīrs Džeks dēlam deva vārdu Augusts Filips Hauks Brūkbanks, bet Zāra un viņas vīrs Maiks savu ģimenes pirmo zēnu nosauca par Lūkasu Filipu Tindelu.

Lai gan abas mazmeitu ģimenes ir mūsdienīgas un par saviem bērniņiem paziņoja sociālajos tīklos, šis bija aizkustinošs veltījums karaliskās dinastijas tradīcijai. 

Diemžēl vecvectētiņam tā arī nebija lemts satikt 2021. gada sākumā dzimušos mazmazdēlus, kaut ļoti tika par to runājis pēdējo dzīves laiku. 

Drīzumā pasaulē jānāk arī vēl vienam prinča Filipa un karalienes Elizabetes II mazbērnam - Saseksas hercogu otrajai atvasei. Tieši grūtniecība bija iemesls, kāpēc Megana neieradīsies uz prinča Filipa bērēm, kas notiks 17. aprīlī. 

Princis Filips pirmo reizi satiek mazdēla prinča Harija un Meganas pirmdzimto Ārčiju
Princis Filips pirmo reizi satiek mazdēla prinča Harija un Meganas pirmdzimto Ārčiju Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu