“Snapchat” sāk jaunu paplašinātās realitātes mākslas projektu

TVNET / Tech News
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

“Snapchat” sadarbībā ar Losandželosas apgabala mākslas muzeju (LACMA) ir īstenojis jaunu projektu, kas ļauj sociālā tīkla lietotājiem apskatīt piecus paplašinātās realitātes mākslas darbus, kas izvietoti Losandželosas apkaimē. Mākslas projekta atklāšana sakrīt ar Starptautisko kultūras pieminekļu un ievērojamu vietu dienu, kas notiks svētdien, 18. aprīlī.

Izmantojot “Snapchat” platformu, būs iespējams mijiedarboties ar projektā radītajām vizualizācijām. Piecas mākslas instalācijas ietver mākslinieku izpratni par to, kā apvienot pagātnes, tagadnes un nākotnes pasauli mūsdienu Losandželosā. Izmantojot “Snapchat” kameru, pavērsies savādāks redzējums uz Losandželosas memoriālā kolizeja, Makartūra un Earvinas “Magic” Džonsona parka, kā arī mākslas muzeja “Los Angeles County Museum of Art” (LACMA) teritoriju.

Kā stāsta projekta īstenotāji, šis ir veids kā turpināt izpētīt paplašinātās realitātes iespējas un potenciālu radošā jomā.

Veicot šādus eksperimentus, “Snapchat” lieto novatorisku pieeju, lai paplašināto realitāti izmantotu kā papildu funkciju plašsaziņas līdzekļu attīstībai un nostiprināšanai mākslas nozarē.

Šajā laikā “Snapchat” cenšas arī pēc iespējas vairāk popularizēt un ilustrēt vairāku mākslinieku veikumus, iesaistoties arī citos līdzvērtīgos projektos. Tas ir vēl viens ļoti efektīvs piemērs tam, kā šāda radoša pieeja tikai veicina jaunas iespējas un motivē citus šīs nozares pārstāvjus rīkoties līdzīgi, lai piesaistītu viņu mērķauditorijas uzmanību un sniegtu tiem jaunu emociju pieredzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu