Norisinās lielākā vēja enerģijas nozares konference "WindWorks" (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 29. aprīlī, plkst. 10.00 norisināsies konference “WindWorks. Powering Latvia’s energy future”, kas ir lielākā vēja enerģijas nozares konference. Tās galvenā tēma ir Latvijas virzība uz ilgtspējību un ekonomisko izaugsmi, apgūstot klimatam draudzīgus elektroenerģijas ražošanas risinājumus. Konferences tiešraide ir skatāma portālā TVNET. 

Mūsdienīgu vēja enerģijas tehnoloģiju ieviešana var ne tikai paātrināt Latvijas uzstādīto klimata un enerģētikas mērķu sasniegšanu, bet arī spēt nodrošināt viskonkurētspējīgāko elektroenerģijas cenu.

Konferencē vēja enerģijas eksperti no Dānijas, Zviedrijas un Norvēģijas dalīsies pieredzē par vēja enerģijas ieguvumiem un izaicinājumiem, attīstot lieljaudas vēja parkus, kā arī par labākajām praksēm sabiedrības iesaistei un nākotnes atkrastes vēja enerģijas uzglabāšanas iespējām. Vietējie eksperti un valsts institūciju pārstāvji diskutēs par nozares attīstības šķēršļiem un to pārvarēšanu.

Konferenci organizē Latvijas Vēja enerģijas asociācija sadarbībā ar Dānijas vēstniecību Latvijā un biznesa tehnoloģiju platformu BiSMART, atzīmējot Dānijas un Latvijas diplomātisko attiecību simtgadi.

Konference būs angļu valodā, un pilna tās programma ir pieejama šeit

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu