Deju skolotājs Mironovs ar asarām acīs par skarbāko pieredzi onkoloģijas centrā (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

“Iedomājieties, kas par sitienu “pa pakaļu” ir aiziet uz to iestādi, kas saucas onkoloģija. Tā bija baigā manas dzīves pieredze,” viesojoties raidījumā “Pasaki to skaļi”, pārdomās par laiku, kad bijis ļoti nobažījies par savu veselību, līdz asarām aizkustinošā stāstā dalīsies šarmantais sporta deju treneris Valērijs Mironovs.

"Vērojot savu ķermeni un novērojot lietas, ko nevaru izskaidrot, devos pie daktera. Mediķis teica - sāksim ar sliktāko; un tu nevari iedomāties, kas par sitienu “pa pakaļu” ir aiziet uz to iestādi, kas saucas onkoloģija. Kad es ierados un sēdēju mašīnā, gaidot pulksteni. Piebrauca mašīna, no kuras izkāpa trīs skaistas, seksīgas sievietes. Un viena bija sagrauta... Un tad tu saproti šā stāsta morāli. Kaut kāds konflikts ģimenē - sieva brūk virsū vīram, pat nezinot, ko viņa no viņa grib. Bet tagad iedomājies, ka viņš kaut kā sāks dzist ārā. Tas ir diezgan vesels cilvēks, kad viņu grauž tas mērglis. Un tad viņš aizies... Nu muļķi, kādus niekus jūs par neiemācītiem deju soļiem varat runāt? Tā bija baigā mana dzīves pieredze," asarām acīs stāsta Valērijs Mironovs.  

Tur piedzīvotais un redzētais licis viņam aizdomāties par dzīves un attiecību patiesajām vērtībām - to, cik varam būt laimīgi, ja esam veseli un mīlēti.  Arī uz ikdienišķiem strīdiem un nesaskaņām viņš nu skatās ar citām acīm. Savukārt uzzinot, ka ļaunā slimība gājusi secen, Valērijs juties gluži kā saņēmis “otro biļeti dzīvei”. 

Vairāk skaties video!

Visu raidījumu “Pasaki to skaļi” skaties trešdienās, plkst. 21:05, kanālā 360TV!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu