Medijs: Geitsi šķiršanās procesam sākuši gatavoties 2019. gadā; ir zināms iespējamais iemesls (19)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Bils un Melinda Geitsi šķiršanās procesam ir gatavojušies kopš 2019. gada, vēsta izdevums “The Wall Street Journal” (WSJ).

WSJ svētdien vēstīja, ka viens no iemesliem Geitsu 25 gadus ilgās laulības šķiršanai ir bijis fakts, ka Bils Geitss agrāk ir sadarbojies ar Džefriju Epsteinu, kurš ir bēdīgi slavens ar apsūdzībām cilvēku tirdzniecībā un pedofilijā.

Kā atklājis kāds Bila un Melindas Geitsa fonda bijušais darbinieks, Melindai ir bijušas bažas par vīra sadarbību ar Epsteinu jau 2013. gadā. Viņa 2019. gadā tikās ar šķiršanās lietu advokātiem, norādot, ka jau tad viņu laulība ir bijusi “neatgriezeniski izirusi”.

Bils un Melinda Geitsi šo WSJ publiskoto informāciju nav komentējuši. Iepriekš vēstīts, ka 3. maijā kļuva zināms, ka miljardieru pāris šķir savu laulību, jo “viņi vairs netic, ka var turpināt izaugsmi kopā kā pāris, un notiekošais ir viņu dzīves nākamā fāze”.

WSJ norāda, ka 2019. gada septembrī Bilam Geitsam ir jautāts par viņa saistību ar Epsteinu, uz ko Geitss atbildēja: “Jā, es ar viņu esmu ticies, taču man nav nekādu biznesa attiecību vai draudzības ar viņu.”

2019. gada oktobrī Melinda vērsās pie advokātiem pēc tam, kad “The New York Times” vēstīja par viņas vīra tikšanos ar Epsteinu, kas notika vairākas reizes. Šī medija publikācija liecināja, ka “Geitss ar Epsteinu tikās vairākas reizes, sākot jau ar 2011. gadu. Vismaz trīs reizes viņi tikušies Epsteina īpašumā”.

Toreiz Bila Geitsa preses pārstāve atklāja, ka šādas tikšanās tik tiešām ir bijušas, taču Geitss ar Epsteinu tikušies, lai pārrunātu ar filantropiju saistītos jautājumus.

“Geitss nožēlo pazīšanos ar Epsteinu un atzīst, ka šādas tikšanās ir bijusi kļūda,” norādīja Geitsa pārstāve.

Melinda Geitsa oficiāli iesniedza šķiršanās prasību šī mēneša sākumā. Tomēr pārim ir gatavs šķiršanās līgums, un tas nav nekas neparasts, jo pāri ar ievērojamiem aktīviem parasti slēdz šāda veida vienošanās, lai pēc iespējas "nesāpīgāk” spētu sadalīt savus īpašumus.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu