Kāds ir tavs veiksmes un naudas cipars? Meklē savu horoskopa zīmi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Dažiem veicas nedēļas nogalēs, citiem darba dienās. Kāds kļūst traks, ieraugot ciparu 7, kamēr citiem tas neizraisa nekādas emocijas. Portāls "Channel Five" piedāvā iepazīties ar katras Zodiaka zīmes veiksmes ciparu, kā arī ar laimīgāko nedēļas dienu!

Auns

Cipars 3 nes Aunam veiksmi, un labākais veids, kad sasniegt vēlamo, ir nedēļas otrajā dienā - otrdienā. Šajā laikā viņi var gūt panākumus mīlestībā, nopelnīt uzslavu darbā vai satikt potenciālo partneri.

Vērsis

Vērsim paveicas piektdienās. Ja kaut kas, saistīts ar ciparu 6, nonāk viņu rokās, tad panākumi ir garantēti.

Dvīņi

Dvīņi viņu dualitātes dēļ bieži gūst lielākos panākumus dienās, kad veido sadarbību ar uzticīgu partneri. Vislaimīgākais cipars Dvīņiem ir 4!

Vēži

Pirmdiena ir grūta diena, bet ne Vēžiem - viņiem nedēļas sākumā bieži vien paveicas. Viņu laimīgais cipars ir 2, un viņiem vislabāk ir izsacīt savus sapņus Visumam pilnmēness laikā. Mēnesim dilstot, vēlmes pamazām sāk piepildīties.

Lauvas

Laime agrā rīta stundā dod priekšroku Lauvām. Tomēr viņi vislabāk var sasniegt savus mērķus svētdienās. Laimīgais cipars ir 1.

Jaunava

Jaunava ir mierīga, līdzsvarota zīme, kurai ir tendence visu plānot pirms laika. Tātad labākā diena viņiem ir nedēļas vidus - trešdiena, un cipars 4 nes veiksmi.

Svari

Svariem rodas svaiga enerģija un labas idejas atpūtā brīvā dabā. Tāpēc visveiksmīgākā diena viņiem ir piektdiena, kad pēc darba var atstāt pilsētu. Viņiem paveicas, ja blakus ir cipars 6.

Skorpioni

Skorpioni netic veiksmei, tāpēc arī šīs zīmes pārstāvji neuzticas talismaniem. Tomēr cipars 3 dod viņiem veiksmi, un labākā diena visa svarīgākā saņemšanai ir otrdiena.

Strēlnieks

Strēlnieks lieliski spēj sasniegt to, ko vēlas. Ja nu šīs zīmes pārstāvji vēlas sev palīdzēt ar numeroloģijas brīnumu, tad cipars 5 tam ir vispiemērotākais. Vislabvēlīgākā diena nedēļā ir ceturtdiena.

Mežāži

7 tiek uzskatīts par laimīgāko ciparu. Mežāžiem ir paveicies, 7 ir arī viņu personīgais cipars, kas viņiem nes veiksmi. Mežāžiem parasti paveicas sestdienās.

Ūdensvīri

Gaisa zīmes, Ūdensvīra pārstāvji tiecas pēc pastāvīgām pārmaiņām, kustības. Tāpēc veiksmīgākais cipars Ūdensvīriem ir bezgalības simbolam līdzīgais 8. Tas viņiem dod veiksmi, īpaši sestdienās.

Zivis

Zivis vienmēr steidzas un nevar dzīvē izvēlēties kaut ko vienu. Tāpēc viņiem vajadzētu ienest nelielu mieru savās mājās - atkāpties, pievērst uzmanību visam ar ciparu 9 un zināt, ka visticamāk viņiem ceturtdienā izdosies gūt panākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu