Dzimšanas dienas dāvana karalienei - korgija kucēns!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock, Chris Jackson/Pool via AP)

Lielbritānijas karaliene ir sajūsmināta par dēla, prinča Endrjū dāvanu viņas 95. dzimšanas dienā! Tas ir sešas nedēļas vecs korgija kucēns, liecina masu medijos publicētā informācija. 

Jau ziņots, ka 95 gadus vecajai karalienei dēls jau februārī uzdāvināja divus korgija kucēnus, lai uzturētu labu kompāniju Vindzoras pilī, kamēr Edinburgas hercogs atveseļojās pēc sirds operācijas.

Tomēr pagājušajā mēnesī karaliene piedzīvoja skumīgu notikumu - piecus mēnešus vecais korgijs vārdā Fergus diemžēl pēkšņi devās viņsaulē.

Pie vainas bija iedzimta sirdskaite, ko nebija iespējams ārstēt. Tas notika divus mēnešus pēc prinča Filipa aiziešanas. 

Tomēr princis Endrjū un karalienes mazmeitas Beatrise (32), Eiženija (31) uzdāvināja karalienei dzimšanas dienā jaunu, sešas nedēļas vecu korgija kucēnu. 

Kucēnu trijotne viņai uzdāvināja dienā, kad būtu bijusi Edinburgas hercoga, prinča Filipa 100. dzimšanas diena.  "The Sun" raksta: "Karalienei ir bijis smags laiks, un viņa ir ļoti priecīga par jauno korgija kucēnu."

Karalienei jau ir korgijs Muiks, kurš nu ierādīs jaunajam kucēnam Vindzoras pils kārtību. 

Kā runā briti, nav labāka veida, kā uzlabot karalienei omu, kā korgija kucēns!

Kad 2018. gadā nomira karalienes Elizabetes II pēdējais Pembrokas korgijs, karaliene nolēma, ka tās ir suņu laikmeta beigas viņas dzīvē. Gadu desmitiem ilgi Elizabeti II ir ieskāvis mazāks vai lielāks korgiju bariņš, tāpēc situācija, ka karaliene dzīvos bez šī īskājainā sunīša, šķita skumja.

Mīlestība uz korgijiem Elizabetei radās jau bērnībā, kad sestajā dzimšanas dienā tēvs, karalis Džordžs VI viņai uzdāvināja korgiju, kuru nosauca par Dokiju. Dokijs bija pirmais no desmit korgijiem, kas karalienei piederējuši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu