Kā Džila Baidena, satiekot Lielbritānijas karalieni, pārkāpa protokolu? (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Steve Parsons/Pool via AP

Noticis vēsturisks mirklis - G7 samita laikā Lielbritānijas karaliene Elizabete II tikusies ar ASV pirmo lēdiju Džilu Baidenu. Kā notikusi tikšanās, vai ticis ievērots dress code un ko tieši Džila pārkāpa etiķetē?

Amerikas Savienoto Valstu pirmā lēdija kopā ar vīru Džo Baidenu apmeklēja karalieni pēcpusdienas tējas laikā Vindzoras pilī.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Džila bija izvēlējusies tērpties vienkrāsainā svārku kostīmā no zīmola "Adam Lippes".Šī izvēle, kā komentē etiķetes pazinēji, ir visai riskanta, jo ierasts, ka Lielbritānijas karaliene gandrīz vienmēr sabiedrībā parādās vienkrāsainā svārku un žaketes kostīmā. 

Tomēr šoreiz situācija ir interesanta, jo izskatās, ka dāmas ir samainījušās garderobēm. Vienkrāsaina apģērba vietā Elizabete II izvēlējās daudz neformālāku, rozā ziediem rotātu kleitu un tai pieskaņotu cepuri. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Vēl kāda nianse, ko uzsver etiķetes pazinēji - Džila nebija uzvilkusi ādas krāsas zeķes vai zeķubikses, ko parasti ievēro britu karaļnama sievietes. Kā atceramies, ar šo pārkāpumu reiz saskārās arī Saseksas hercogiene Megana.

Foto: AFP / Scanpix

Modes kritiķi uzsver, ka Džilai tomēr vajadzēja uzvilkt neilona zeķes, lai vairāk noslēptu plāksteri, kas bija uzlīmēts uz ASV pirmās lēdijas kāju. 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu