Neskaidros apstākļos uz Siguldas šosejas avarē NBS apvidus automobilis (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Neparasta aina 6.jūlijā bija manīta uz Siguldas šosejas, kur no ceļa nobrauca un avarēja nacionālo bruņotu spēku transportlīdzeklis, vēsta “Degpunktā”.

Pusdienlaikā notikušais negadījums uz Siguldas šosejas, aiz Garkalnes, citiem braucējiem lika samazināt ātrumu, bet daži arī piestāja ceļmalā apjautāties, vai ar cilvēkiem viss ir kārtībā.

Lielceļa kreisajā pusē, vēl nenoskaidrotos apstākļos, avarēja militārā tehnika, proti, apvidus auto. Spēkrats mēroja ceļu Siguldas virzienā, taču braucot kaut kas atgadījās un auto palika nevadāms.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Apstiprinu, ka šis ir NBS transportlīdzeklis, ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Paldies Dievam, cietušo šajā nelaimes gadījumā nav. Sagaidīsim ceļu policiju un likvidēsim šī ceļu satiksmes negadījuma sekas. Par sīkākiem iemesliem uzzināsim tikai izmeklēšanas gaitā,” pastāstīja NBS pārstāvis Madars Ozoliņš.

Lai izvilktu avarējušo auto no grāvja, notikuma vietā tika piesaistīti ceļu policijas spēki, kas uz neilgu brīdi daļēji noslēdza satiksmi. Izsaukta arī specializēta tehnika ar manipulatoru.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu