Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 8. jūlijā.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Aunam šodien radošais domas lidojums. Darbi diez cik raiti uz priekšu gan nevirzīsies, toties ideju bārstīšana gan. Kāda no tām var būt ļoti vērtīga.

VĒRSIS

Jāķeras pie jauniem projektiem un nopietniem darbiem. Turot stūri droši rokās, biznesa kuģi vadīsi pretī jauniem sasniegumiem. Ja esi algot darbinieks, ir vērts padomāt par savu lietu.

DVĪŅI

Koncentrējies uz peļņu. Ja aktīvi rīkosies, radīsies iespējas noslēgt izdevīgus darījumus un pavairot ienākumus. Tikai jāpievērš uzmanība līgumu niansēm.

VĒZIS

Neliedz citiem savu padomu, tas kādam var ļoti noderēt. Bet, ja pašam kaut kas izlemjams, tad ir vērts ieklausīties līdzcilvēku viedoklī. Daudz atkarīgs no prasmes sadarboties.

LAUVA

Darbojies pārliecinoši un mērķtiecīgi, tad rezultāti neizpaliks. Var rasties izdevīgi darījumi un iespējas nopelnīt. Tikai neiesaisties riskantos pasākumos.

JAUNAVA

Šodien risināmi ļoti nopietni profesionālie jautājumi. Iespējama kavēšanās un bremzēšanās no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Pēc tādas dienas vakarā uzdāvā sev kādu tīkamu un aizraujošu izklaidi.

SVARI

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, sagatavojies labi. Ierēdņi visticamāk runās citā valodā. Ja darbojies ar elektroniskajiem dokumentiem, nesajauc pin-kodus un nenobloķē ierīces.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā neliec visu uz vienas kārts, labāk sadalīt uzmanību vairākiem projektiem. Nevajadzētu turēties strikti noliktos rāmjos, bet pieiet visam radoši.

STRĒLNIEKS

Ir vērts padomāt par sadarbību ar ārzemēm, var rasties izdevīgi varianti. Tajā pašā laikā sadarbības partneri jāizvēlas rūpīgi un jāieklausās citu pieredzē.

MEŽĀZIS

Darbadiena – kā jau darbadiena, bet sirdslietas gan var sagādāt pārdomu brīžus. Nerīkojies pārsteidzīgi, neļaujies kaprīzēm, bet runā par to, kā jūties un ko vēlies.

ŪDENSVĪRS

Neļaujies pesimistiskām pārdomām, jo dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev šobrīd varbūt liekas. Tikai jāsaudzē veselība un jāsargās no pārslodzes.

ZIVIS

Neatlaidība un spītība pozitīvā nozīmē šobrīd ir tavi trumpji. Izmanto spēkus, lai dotos pretī sen izlolotiem mērķiem. Tikai neapspried savas ieceres ar citiem. Ne šodien, ne turpmāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu