Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 18. jūlijam.

AUNS

Mīlestības diena. Daudz domāsi par attiecību tēmu. Dzīvē var notikt kaut kas ļoti skaists, tikai neapspried privātās lietas ar cilvēkiem no malas. Lai nebaumo.

VĒRSIS

Jauno nedēļu iesāksi rosīgi un būs pilna galva ar idejām. Raugies, kā tās pārvērst naudas izteiksmē. Iespējams, šī diena būs aizsākums kādai jaunai sadarbībai.

DVĪŅI

Nedēļu iesāksi sparīgi – būs idejas, viegli veidosi kontaktus un viss ies no rokas. Jāsargās vienīgi no sakāpinātām emocijām darbā. Un – varbūt jāpapildina zināšanas.

VĒZIS

Svarīga prasme sadarboties. Tolerantajam Vēzim gan parasti ar to nav problēmu, bet šodien var gribēties izteikt spurainu viedokli. Apdomā – vai ir vērts.

LAUVA

Jaunā nedēļa sākas nemierīgi. Darbā daudz pienākumu un mainīgas situācijas. Ja kaut ko nevari atrisināt lietišķā sarunā, liec lietā personīgo pievilcību.

JAUNAVA

Šodien diez vai izdosies paveikt ko lielu, tāpēc apdari tikai pašu nepieciešamāko un pievērsies privātajai dzīvei. Iespējami iedvesmojoši piedzīvojumi.

SVARI

Tavas diplomāta spējas ļaus atrisināt visdažādākās situācijas. Kolēģi un darījumu partneri to ļoti novērtēs. Ja esi plānojis iepirkties, tad sargies no pārlieku lieliem tēriņiem.

SKORPIONS

Darba nedēļai iešūpojies pamazām. Saplāno darbus ilgtermiņā, apdomā, uz kādu mērķi virzies. Un šodien neko nedari un nepieņem lēmumus emociju iespaidā.

STRĒLNIEKS

Trauksmaina diena. Daudz pienākumu, neskaitāmi tālruņa zvani, mainīgi pienākumi. Strēlnieks jauno nedēļu iesāks pēc pilnas programmas. Vakarā izej pastaigā vai aizbrauc nopeldēties.

MEŽĀZIS

„Paļauties varu tikai uz sevi!” secinās Mežāzis un atrotīs piedurknes. Dienas gaitā gan var izrādīties, ka citu palīdzība vajadzīga un labāk strādāt komandā.

ŪDENSVĪRS

Jābūt uzmanīgam lietišķajos jautājumos. Svarīgi ievērot juridiskās nianses. Vakarā, iespējams, jāpievēršas kādiem mājas darbiem. Ar sadzīves tehniku rīkojies pēc instrukcijām.

ZIVIS

Šodien gribēsi darboties lēnām savā nodabā, ļauties brīvajam peldējumam, pasapņot... Bet, kas tev ļaus?! Darbi sastājušies rindā un gaida, kad padarīsi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu