Cienot vecmāmiņu vai atzīstot kļūdu? Saseksas hercogi atgriezīsies Lielbritānijā (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: JANE BARLOW/AFP

Kā vēsta vairāki masu mediji, Saseksas hercogi šobrīd rūpīgi plāno ģimenes braucienu uz Lielbritāniju.

Kā raksta Daily Mail, par iemeslu ceļojumam ir Saseksas hercogu meitas Lilibetas Diānas kristības, kuras hercogi nolēmuši organizēt kopā ar prinča Harija ģimenes klātbūtni.

Mazo Lilibetu ieplānots kristīt Vindzoras pils kapelā, jo tieši šeit Lielbritānijas karaliene Elizabete II pavada visvairāk laika. 

Par šādu vēlmi princis Harijs karalisko ģimeni esot informējis, ierodoties uz savas mātes, princeses Diānas pieminekļa atklāšanas pasākumu mēneša sākumā - 1. jūlijā. 

"Harijs vairākiem cilvēkiem teica, ka viņi vēlas, lai mazo Lilī kristītu Vindzorā, tāpat kā viņas brāli," kāds karaļnama pārstāvis teicis Daily Mail. 

Karaliskais avots arī atklāja, ka Harijs un Megana nesteidzas un "labprāt gaidīs, kamēr apstākļi būs drošāki un pieļaus drošu ceļošanu".

Karaliskais komentētājs Robs Džobsons, runājot ar izdevumu "Sunrise", sacīja, ka nav pārsteigts, ka hercogi varētu vēlēties sākt atjaunot attiecības ar karaļnamu.

"Megana un Harijs, šķiet, vienmēr ir vēlējušies, lai sarkanais paklājs viņiem tiktu uzklāts, vai tad ne?" jautā karaliskās ģimenes eksperts.

"Tomēr tik vienkārši tas nenotiks, ar vienu skaistu ceremoniju. Daudz ko, manuprāt, būs grūti atjaunot, it īpaši Viljama un Harija attiecības."

Tomēr prinča Harija ciešās attiecības ar omīti, karalieni Elizabeti II, iespējams, atsver visu iepriekš minēto.

"Harijam vienmēr ir bijušas brīnišķīgas attiecības ar vecmāmiņu. Viņi vienmēr ir bijuši neticami tuvi un risinājuši pat ļoti personīgas sarunas," izdevumam "Mirror" pastāstīja princim Harijam tuvu stāvoša persona. "Tāpēc nav brīnums, ka Harijs jau pirms Meganas satikšanas bija apsvēris domu savu meitu saukt vecmāmiņas mīļvārdiņā."

Lilibeta ir karalienes 11. mazmazbērns un astotā rindā uz troni.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu