Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 5. augustam. 

AUNS

Darbā izrādi iniciatīvu un nāc klajā ar idejām. Ja tās tiek novērtētas atzinīgi, tad ļauj priekšniecībai noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu. Vai arī – ielūkojies darba piedāvājumu portālos.

VĒRSIS

Darbā pienākumu pārpārēm. Tikko darāms kas svarīgs un atbildīgs, tā uzreiz tas tiek deleģēts tev. Pārāk „apcelties” neļaujies, taču labi paveikts darbs nostiprinās tavu autoritāti.

DVĪŅI

Var pavērties izdevīgas karjeras vai biznesa iespējas, taču svarīgas arī norises privātajā dzīvē. Attiecībās iespējamas nelielas domstarpības, bet kompromisam jābūt abpusējam.

VĒZIS

Laba diena ārzemju tēmai. Iespēju robežās vari plānot ceļojumu un apsvērt mācību iespējas ārpus Latvijas. Varbūt kādi seni paziņas no tālākām zemēm dos par sevi ziņu.

LAUVA

Diezgan grūti pieņemt autoritātes, un vairumā gadījumu būsi pārliecināts, ka visu zini labāk. Stop! Ar pašslavināšanu neaizraujies, jo tā vari palaist garām kādas darbā vai dzīvē svarīgas nianses.

JAUNAVA

Tu esi drošais plecs, uz kuru allaž var paļauties. Cilvēki to novērtē un uzticas. Ja šodien rodas kādas problēmas, tad atceries, ka arī ap tevi ir draugi, kam vari prasīt padomu un no sirds izrunāties.

SVARI

Darbā strādāsi ar atdevi un daudz paveiksi, tikai nepieņem lēmumus steigā un neiesaisties strīdos. Svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi, nevis citu solījumiem.

SKORPIONS

Šodien liela nozīme būs sabiedriskām aktivitātēm un draugu atbalstam. Tā ir tāda jauka sajūta – kad apkārt savējie, kas saprot un runā vienā dvēseles valodā.

STRĒLNIEKS

Lieli plāni un negaidītas iespējas. Nerīkojies pārsteidzīgi, visu izvērtē, bet pārāk nekavējies, citādi riskē palaist garām kādu labu izdevību.

MEŽĀZIS

Viegli veidosies kontakti, ātri atradīsi kopīgu valodu ar cilvēkiem un sapratīsies no pus vārda. Taču runas ir viens, bet darbi – kas cits. Rūpīgi izvērtē, ko izvēlies par sadarbības partneriem.

ŪDENSVĪRS

Būsi noskaņots samērā optimistiski un arī uz problēmām darbā raudzīsies bez emocijām. Kā jau mēdz sacīt: viss, kas notiek, notiek uz labu. Ātri atradīsi risinājumus.

ZIVIS

Laba intuīcija un radošs gars, kas darbā ļaus daudz paveikt. Iedvesmas netrūks, un ar rezultātu būsi apmierināts. Neatsakies no piedāvājumiem un izmanto šībrīža iespējas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu