Arī Rēzeknē turpmāk pieejami "Bolt" elektriskie skrejriteņi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Bolt" elektriskais skrejritenis.
"Bolt" elektriskais skrejritenis. Foto: Zane Bitere/LETA

Paplašinot savu pakalpojumu pieejamību, no sestdienas vairāk nekā 100 transporta platformas "Bolt" elektriskie skrejriteņi pieejami arī Rēzeknē, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Kā norādīja "Bolt" pārstāvji, skrejriteņa atslēgšana uz nenoteiktu laiku būs bez maksas, savukārt par katru brauciena minūti maksa būs 0,05 eiro.

Ar vienu akumulatora uzlādi skrejritenis var nobraukt vairāk nekā 40 kilometrus un tā maksimālais ātrums ir 25 kilometri stundā. Vienlaikus "Bolt" lietotnē ieviests arī drošības jeb iesācēju režīms, ļaujot lietotājiem ierobežot brauciena maksimālo ātrumu līdz 15 kilometriem stundā.

Tāpat maksimālais ātrums tiek samazināts atsevišķās vietās pilsētās, kur gājēju blīvums ir augstāks - Rēzeknē šāda vieta ir Rēzeknes kultūras un atpūtas parkā, kur maksimālais braukšanas ātrums visiem braucējiem nepārsniegs 15 kilometrus stundā.

"Bolt" aicina braucējus būt atbildīgiem un iepazīties ar lietotnē pieejamo drošas braukšanas ceļvedi.

"Bolt" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā. "Bolt" darbojas 45 valstīs Eiropā un Āfrikā, nodrošinot dažādus mobilitātes pakalpojumus, tostarp kopbraukšanu, koplietošanas automašīnas un skrejriteņus, kā arī ēdiena un pārtikas preču piegādi. Igaunijā reģistrētā kopbraukšanas platforma "Bolt" dibināta 2013.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu