TVNET un ReTV piedāvā raidījumu “Nauda runā”

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Juris Lisovs/TVNET

Portāls TVNET sadarbībā ar kanālu ReTV, sākot no pirmdienas, 9. augusta, piedāvās raidījumu “Nauda runā” par šobrīd aktuālākajiem jautājumiem – cenām, reformām, naudas apriti valsts un pašvaldību kasēs. "Nauda runā" ir jau iecienīts portāla TVNET raidījums, kura mērķis ir analizēt – kas notiek ar cenām Latvijā un pasaulē; cik lietderīgi tiek tērēta valsts un pašvaldību nauda; vai reformas attaisnojas un kādas ir kļūdas. Jaunais raidījumu cikls tapis ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) atbalstu. Raidījumu vadīs Rīgas Ekonomikas augstskolas profesors Arnis Sauka un turpmāk tas būs redzams arī ReTV kanālā.

Pirmais raidījums “Nauda runā” jau 9.augustā kanālā ReTV. Tajā tiks vērtēta administratīvi teritoriālā reforma – vai un kā finansējums sasniedz pašvaldības; cik lietderīgi to tērē un kā labot kļūdas, kas izgaismojas jau tagad – mēnesi kopš reformas stāšanās spēkā? Un kā politika un politiķi ietekmē to, kas notiek pašvaldībās. Saruna ar atbildīgo ministru Artūru Tomu Plešu, politologu, LU sociālo zinātņu fakultātes dekānu Jāni Ikstenu un ekonomistu, karšu izdevniecības Jāņa sēta galveno redaktoru Jāni Turlaju.

Turpmāk pirmdienās profesors ar respektabliem studijas viesiem analizēs visdažādākos finanšu as-pektus, kas skar ikvienu iedzīvotāju Latvijā.

Viens no profesora Arņa Saukas saukļiem, vadot raidījumu, ir: “Nauda runā skaļi, un tā tiešām runā.” Katra raidījuma fokusā būs viens jautājums, kas tiks analizēts ar augstākā līmeņa politiķiem un ekspertiem.

“Nauda runā” pirmdienās 20.00 kanālā ReTV, bet nākamajā dienā – portālā TVNET.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu