Atklāj jauno “Māmiņu kluba” sezonu ar iedvesmas padomiem vecākiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Iecienītais ģimeņu raidījums “Māmiņu klubs” ar īpašām rubrikām un dokumentālo seriālu jaunajiem vecākiem atklāj jau 8. sezonu kanālā STV Pirmā! Rūta Dvinska ne tikai uz sarunām aicinās Latvijā populārus vecākus, dalīsies ar vērtīgiem ekspertu padomiem un spilgtiem iedvesmas stāstiem, bet arī palīdzēs stiprināt ģimenes ar dažādām praktiskām rubrikām. 

Pirmo reizi raidījuma vēsturē skatītājiem būs unikāla iespēja dzīvot līdzi dokumentālajam seriālam „Tiekam pie bēbīša”, kurā ģimenes darīs visu, lai ārstētu neauglību un beidzot sagaidītu savu mazulīti. Raidījums sekos līdzi pārim, kas šķiet jau atmetuši cerību tikt pie kopīga mazuļa. Vai Latvijas neauglības ārstēšanas iespējas spēs palīdzēt piedzīvot brīnumu?

Jaunajā raidījuma sezonā durvis vērs arī „Bēbīšu klubs“ – īpašas sērijas par bērniņa gaidīšanu, dzemdībām un mazulīša pirmo dzīves gadu, ko jaunā ģimene izdzīvos kameru priekšā  vesela gada garumā. “Bēbīšu klubs” sola plašas iespējas ikvienam kļūt par dalībnieku, piedaloties daudzveidīgās aktivitātēs arī Māmiņu kluba interneta platformā, - sekosim līdzi mazuļu attīstībai soli pa solim, kopā ar speciālistu padomiem.

Ko darīt, kad dzīve kopā ar bērniem apgriezusies ar kājām gaisā un šķiet, ka zaudēti jau visi spēki? Lai iedvesmotu mammas atgūt spēkus arī krīzes brīžos, jaunais, raidījumā integrētais seriāls “Mammu dzīve” bez rozā brillēm un ilūzijām parādīs mammu realitāti un palīdzēs atkal kļūt par sevi pārliecinātām un laimīgām sievietēm, atgūstot spēkus starp dažādajām mammas lomām. “Mammu dzīve” palīdzēs sievietēm atgūties pēc dzemdībām, atjaunot savu garīgo un fizisko līdzsvaru, veltīt vairāk laiku sev.

Kā ierasts, katrā raidījumā viesosies kāda sabiedrībā zināma, atraktīva ģimene, kas dalīsies savos dzīves stāstos un hobijos Lielajās intervijās. “Māmiņu kluba” pirmajā jaunās sezonas raidījumā kopā ar vadītāju Rūtu Dvinsku savu sirdslietu parādīs TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante, kas brīvajā laikā nodarbojas ar foto mākslu. Šoruden raidījuma viesi - sabiedrībā populāri vecāki parādīs sevi no pavisam jaunas, neierastas puses, jo dzīve ar bērniem atver milzu radošo potenciālu ikvienā no mums!

Foto: Publicitātes foto

Rūta Dvinska, TV žurnāliste un divu meitiņu mamma, raidījuma jaunajā sezonā ielikusi savu dzīvesprieku un pozitīvismu, ar krietnu daļu veselīga humora paskatoties uz dzīvi ar bērniem, allaž gatava izmēģināt ko jaunu: “Kad Dieviņš bērniem dalīja azartu un vēlmi pēc ekstrēmām izjūtām, viņš pagāja garām manai mājai. Bet, kad ieslēdzas kamera, es dažkārt pati sevi nepazīstu un esmu gatava braukt ar da jebko kaut pirmo reizi mūžā!” Kopā ar raidījuma viesiem Rūta šosezon dosies daudzos piedzīvojumos, bet Rūtas ģimene šovasar piedzīvoja bērnu krustabas latvisko tradīciju garā, godinot dzimtas spēku un kopā būšanu.

Raidījums “Māmiņu klubs” - STV Pirmā! svētdienās pl. 9.25.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu