Divi litri vai neko: "Maxima" skaidro, kāpēc tās veikalos krietni sarukusi "Coca-cola" produkcija (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Jau kādu laiku mazumtirdzniecības tīkla "Maxima" veikalos uzņēmuma "Coca-Cola" produkcijas sortiments sarucis. Portāls "Apollo.lv" sazinājās ar abu uzņēmumu pārstāvjiem, lai noskaidrotu notikušā iemeslus.

Jau kādu laiku "Maxima" veikalos nav atrodami nekāda veida un tilpuma "Sprite" atspirdzinošie dzērieni, savukārt atsevišķos veikalos var novērot līdzīgu situāciju ar "Fanta" limonādēm. No "Coca-Cola" produkcijas "Maxima" plauktos atrodamas vien lielās, divu litru tilpuma "Coca-Cola" dzērienu pudeles.

"Maxima" komunikācijas nodaļas vadītāja Liene Dupate-Ugule apstiprināja, ka tā patiešām ir, informācija esot patiesa.

Viņa norādīja, ka šobrīd "Maxima" aktīvi strādā pie tā, lai pavisam drīz produkcija atgrieztos veikalu plauktos arī citos tilpumos.

Uzņēmums "Coca-Cola" portālam "Apollo.lv" arī apstiprināja, ka veikalu tīklā "Maxima" pašlaik iespējams iegādāties vien divu litru tilpuma "Coca-Cola" atspirdzinošos dzērienus.

"Pašlaik nav stājies spēkā jaunais līgums, taču pavisam drīz tas tiks parakstīts, un "Maxima" sāks no mums ņemt konkrēto produkciju," skaidroja uzņēmumā.

Vaicājot par to, kad jaunais līgums varētu tikt parakstīts, uzņēmums "Coca-Cola" konkrētus datumus nevarēja atklāt, taču pie tā tiekot strādāts.

Pasaulē ir vien divas valsts, kurās nav iespējams iegādāties "Coca-Cola" produktus. Tāpat šis iecienītais dzērienu zīmols reiz bijis aizliegts virknē valstu.

Plašāk lasi Apollo.lv rakstā!

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu