"Vienotību" arī turpmāk vadīs Ašeradens

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Arvils Ašeradens "Vienotības" kongresā Valmierā
Arvils Ašeradens "Vienotības" kongresā Valmierā Foto: jaunavienotiba.lv

Šodien "Vienotības" kongresā tās biedri partijas valdes priekšsēdētāja amatā atkārtoti ievēlēja līdzšinējo "Vienotības" vadītāju, Saeimas deputātu Arvilu Ašeradenu.

Ašeradens tika ievēlēts ar 169 balsīm.

Par partijas domes priekšsēdētāju ar 170 no 193 balsīm ievēlēts Hosams Abu Meri, savukārt par Ašeradena vietnieci ar 176 no 190 balsīm ievēlēta Agnese Krasta.

Visi trīs ievēlētie politiķi bija vienīgie kandidāti uz attiecīgajiem amatiem.

Partijas valdē ievēlēti Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis, Saeimas deputāti Anda Čakša, Inese Lībiņa-Egnere un Ainars Latkovskis, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, Rīgas domes "Jaunās vienotības" frakcijas vadītājs Kārlis Šadurskis, Ministru prezidenta biroja parlamentārā sekretāre Evika Siliņa, Edmunds Jurēvics, finanšu ministrs Jānis Reirs, Salaspils mērs Raimonds Čudars, eiroparlamentāriete Inese Vaidere un Elīna Ieva Smule.

Jau ziņots, ka šodien Valmierā notiek partijas jubilejas kongress, jo šogad aprit desmit gadi kopš dibināta partija "Vienotība". Tajā delegāti debatē par prioritātēm partijas piedāvājumā un programmā 14. Saeimas vēlēšanām, tostarp par Latvijas ekonomikas izaicinājumiem un izaugsmes virzieniem, tautas labklājību un ataudzi, kā arī par klimata pārmaiņu vadību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu