Linda Evangelista: esmu pazudusi, jo mani reiz nežēlīgi izkropļoja... (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Deviņdesmito  gadu supermodele Linda Evangelista publiski atzinusies, ka ir  "neatgriezeniski deformēta" tauku samazināšanas procedūras negatīvo seku dēļ. Kā tas noticis - lasi vairāk!

Kā raksta BBC, 56 gadus vecā sieviete savā "Instagram" profilā publiski atklājusi, ka pirms pieciem gadiem ārstēšanas laikā piedzīvoja retu kosmētisku blakusparādību - tauku šūnas nevis samazinājušās, bet palielinājušās.

"Es esmu palikusi, kā mediji raksta, "neatpazīstama"," viņa raksta saviem 900 000 Instagram sekotājiem. Evangelista skaidro arī to, ka tas bijis iemesls, kāpēc viņa pazudusi no sabiedriskās dzīves.

Foto: Ekrānuzņēmums

Kanādas izcelsmes modele stāsta, ka pēc notievēšanas jeb ķermeņa konturēšanas procedūras viņai bija veiktas "divas sāpīgas un neveiksmīgas ķermeņa koriģējošās operācijas".

"Vēlos atklāt maniem sekotājiem, kuri brīnījās, kāpēc es vairs nestrādāju, kamēr manu līdzgaitnieku karjera ir plaukstoša, ka iemesls ir tāds, ka mani nežēlīgi izkropļoja ... [procedūra], kas bija pretēji solītajam," atzīst Evangelista. 

Linda Evangelista stāsta, ka piedzīvotā blakusparādība "ir ne tikai iznīcinājusi manu iespējamo karjeru un ienākumus, bet arī iedzinusi dziļā depresijā un skumjās. esmu kļuvusi vientuļa."

Foto: Ekrānuzņēmums

Zvaigzne savā sociālo mediju ierakstā sacīja, ka vēlas publiski izstāstīt savu stāstu, lai varētu turpināt dzīvi, un vēlas iesūdzēt tiesā uzņēmumu, kas, viņasprāt, bija atbildīgs par nodarīto.

Uzņēmums, kuru Evangelista vaino notikušajā, vēl nav atbildējis uz BBC lūgumu sniegt komentārus.

"Man ir tik ļoti apnicis dzīvot šādu dzīvi," viņa turpināja. "Es gribētu iziet pa durvīm ar augsti paceltu galvu, neskatoties uz to, ka vairs neizskatos kā senāk."

Procedūrā, kurā Evandželista pirms pieciem gadiem piedalījusies, ar saldēšanas metodi samazina tauku šūnas noteiktās ķermeņa vietās.

Aprakstot "ļoti reto, bet nopietno blakusparādību", ko viņa bija piedzīvojusi, Evangelista teica, ka tas "nozīmē, ka tauku šūnas ārstēšanas vietā aug lielākas, nevis mazākas", piebilstot: "Nav pilnībā saprotams, kāpēc tas notiek."

Deviņdesmitajos gados Evangelista ieguva slavu kā viena no supermodelēm, kas rotā augstākās klases podiumus visā pasaulē un vadošā modes žurnāla "Vogue" vāku.

Viņa parādījās arī slavenajā Džordža Maikla mūzikas videoklipā līdzās Naomi Kempbelai, un Sindijai Kraufordei.

Modele pēdējos gados reti ir ievietojusi foto sociālajos medijos. Dažās viņas publicētajās bildēs viņas seju bieži daļēji aptumšo galvas lakats vai cepure, kas arī apstiprina modeles sāpīgo problēmu. 

Foto: Ekrānuzņēmums

Aktrise Gvineta Paltrova, stiliste Karla Velša un dizaineri Džeremijs Skots un Brendons Maksvels pauduši savu atbalstu komentāros zem Evangelistas ziņas. 

"Tu esi un vienmēr būsi supermodele, tagad savam krāšņajam CV pievienojot superīgu drosmes paraugu," raksta Skots, bet Paltrova ierakstā ievietoja sarkanas sirds emocijzīmes.

Foto: Ekrānuzņēmums
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu