ReTV: "Zini savas tiesības!" Viss, kas jāzina par mantojuma tiesībām

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Kanāls ReTV piedāvā jaunu raidījumu ciklu "Zini savas tiesības!", kura ietvaros norisināsies virkne diskusiju ar mērķi sniegt noderīgu informāciju par dažādās tiesību jomās pastāvošām indivīda likumīgajām tiesībām, pienākumiem un to piemērošanu ikdienas dzīvē.

Šajā sarunā ar ekspertiem skaidrosim visu, kas attiecas uz mantojuma tiesībām, likumisko mantošanu. Kam un kā pareizi sākt mantojuma lietu? Cik ilgi var atlikt notāra apmeklējumu, neriskējot mantojumu zaudēt? Vai iespējams ko darīt, ja mantojums ir apgrūtināts ar parādiem? Kas ir mantojuma neatņemamā daļa un kā to iegūt? Kad un par ko visbiežāk mantinieki vēršas tiesā, un ko būtu vērts zināt par dāvinājuma līgumiem mantojuma kontekstā? 

Raidījuma viesi:

  • Rīgas rajona tiesas tiesnese Ieva Čudina
  • zvērinātas notāres – Zane Ernštreite un Ilze Metuzāle.

Tiesībpratībā izglītojošā desmit raidījumu cikla "Zini savas tiesības" mērķis ir sniegt noderīgu informāciju par dažādās tiesību jomās pastāvošām indivīda likumīgajām tiesībām, pienākumiem un to piemērošanu ikdienas dzīvē.

MAF logo
MAF logo Foto: MAF

„Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem”. “Par raidījuma "Zini savas tiesības" saturu atbild SIA "VIDZEMES TELEVĪZIJA".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu