Diskusija vecākiem “Tehnoloģijas ģimenē - draugs vai svešinieks?”

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Diskusijas moderatore, uzņēmēja un Riga TechGirls vadītāja Anna Andersone ar viesiem pārrunās, kādu lomu tehnoloģiju izmantošana ieņem ģimenes ikdienā, kā tas vēlāk var ietekmēt jauniešu karjeras izvēli un kā atbalstīt bērnus tādu nozaru iepazīšanā, kas pašiem vecākiem nav tuvas un pazīstamas.

Diskusijā piedalīsies pedagoģe – karjeras konsultante Sarmīte Stikāne un Pusaudžu resursu centra speciāliste, jauniešu mentore Romija Krēziņa, bet vecāku viedokli pārstāvēs un pieredzē dalīsies stiliste, divu dēlu mamma Indra Salceviča un TechHub Rīga līdzdibinātājs, fonda “Change Ventures” vadošais partneris, četru bērnu tētis Andris K. Bērziņš.

Diskusija norisinās Karjeras nedēļas 2021 ietvaros. Šogad Karjeras nedēļa ar saukli “IKT tavai karjerai” veltīta informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozares iepazīšanai, apzinoties to aktualitāti un lietojumu sadzīvē, izzinot plašo IKT profesiju spektru, atklājot tām nepieciešamās prasmes un uzklausot iedvesmojošu nozares pārstāvju stāstus, kā arī pašiem izmēģinot spēkus jauniešu ideju hakatonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu