Sociālo tīklu lietotāji sajūsminās par latviešu kartupeļiem veltītu video (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Latviešiem kartupelis ir pats svarīgākais dārzenis
Latviešiem kartupelis ir pats svarīgākais dārzenis Foto: Ekrānuzņēmums no "Atklāj Latviju no jauna" tūrisma kampaņas video

Video rullītis, kas ekskluzīvi veltīts Latvijas nacionālajam dārzenim kartupelim un mūsu valsts gastronomiskajam tūrismam, visai ātri radis atsaucību sociālajos tīklos. Tajā piedalās divi grupas "The Carnival Youth" dalībnieki – Emīls un Edgars. 

Patiesībā video ir daļa no "Magnetic Latvia" radītās Latvijas tūrisma kampaņas, kuras ietvaros tiek popularizēta reģionālā mājas virtuve no visiem novadiem, slavinot jau zināmo kartupeli, kam ir veltīta šī divas minūtes garā dziesma.

Mājaslapā tiek uzsvērts, ka Latvijas sakņaugiem ir nenovērtējama loma Latvijas virtuves tradīciju veidošanā, tāpat kā ražas laikam, sēņošanai un ogošanai.

Apvienojot tūrismu un kulināro pasauli, šogad jau trešo reizi ikvienam bija iespēja doties izbraucienos pa "Mājas kafejnīcu dienām".

To ietvaros saimniecības, pagalmi, dārzi, sētas un citas vietas, kur ikdienā nenotiek ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, pārvērsās par vienas dienas kafejnīcām.

Interesentiem tiek piedāvāts nogaršot uz vietas tapušu ēdienu – saimnieka meistarstiķi vai konkrētā novada tradicionālo ēdienu, vienlaikus piedāvājot arī kultūras programmu un atpūtas un izklaides iespējas.

Video rullīša autori – digitālā aģentūra "Wrong".

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu