Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Horoskops pirmdienai, 18. oktobrim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Pirmdiena sākas emocionāli. Būs diezgan grūti uzklausīt līdzcilvēku viedokli, jo Aunam parasti liekas, ka viņš visu zina labāk. Esi vairāk atvērts sadarbībai.

VĒRSIS

Ja ticam teicienam, ka pirmdiena grūta diena, tad šoreiz tas ir par tevi. Situācijas kaitinās, un dažu brīdi nevarēsi saprast, ar ko sākt, un kuri darbi svarīgāki. Palēnām, pamazām.

DVĪŅI

Kā acis vaļā, tad darbs prātā! Dvīņi jauno nedēļu sāks ļoti aktīvi – pats pirmais birojā vai attālinātajā sapulču telpā. Viss ies no rokas, un atliks vēl arī laiks ar draugiem pačatot.

VĒZIS

Daži cilvēki saka: kā pirmdienu nodzīvosi, tā visu nedēļu pavadīsi. Lai tā būtu! Laba diena spožam uznācienam profesionālajā jomā un sarunām par algu vai peļņu.

LAUVA

Nedēļas sākums nemierīgs. Var rasties situācijas, ka pēkšņi kaut ko nesaproti vai nezini. It īpaši saistībā ar tehnoloģijām. Nav liela bēda – palūko, kas labs tiešsaistes kursu piedāvājumā.

JAUNAVA

Zināšanas visam pamatā, nodomās Jaunava un lūkos, kā pašai uzlabot iemaņas. Bet varbūt pat organizēs kādu apmācību kursu visiem kolēģiem. Būs noderīgi.

SVARI

Šodien nevajadzētu kārtot lietišķus jautājumus. Darījuma vai sarunu pretējā puse nebūs saprotoša. Toties pievakare ļoti piemērota romantikai un pastaigai zem zeltainiem kokiem.

SKORPIONS

Darbi ies no rokas. Pa sīkam strīdiņam ar kolēģiem vai biznesa partneriem var izcelties, bet – tie dzīves sīkumi. Centīsies visu paveikt ātri, lai pievakarē būtu kopā ar ģimeni vai mīļoto.

STRĒLNIEKS

Galvenais – smaidi un saki cilvēkiem labus vārdus. Darbā var rasties spriedzīte, bet, ja tu neiesaistīsies, tad kašķēšanās ātri izčākstēs - kā jūras putas pret krastu.

MEŽĀZIS

Daudz sarunāsi, daudz nokārtosi, paspēsi piedalīties kādās tiešsaistes apspriedēs un nedēļas darba plāns skaidrs. Līdztekus darbam svarīgas arī ģimenes lietas.

ŪDENSVĪRS

Šodien gribēsies citus pamācīt un vispār – nebūsi tajā labākajā noskaņojumā. Omu uzlabos garāks pusdienas pārtraukums un neliela sportiska izkustēšanās.

ZIVIS

Jauna nedēļa ar jaunu elpu – jutīsies labā formā, skaidri izklāstīsi idejas. Tās var būt ļoti oriģinālas un peļņu nesošas. Ja strādā ar datoru, tad dublē failus un svarīgos dokumentus noglabā mākonī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu