Mainījusies rindu politika "Lidl" veikalos. Veikala pārstāvji skaidro - kādēļ (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals Sergeja Eizenšteina ielā pirms atklāšanas.
Mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals Sergeja Eizenšteina ielā pirms atklāšanas. Foto: Paula Čurkste/LETA

Mazumtirdzniecības veikalos "Lidl" ir veiktas izmaiņas saistībā ar rindām pie veikaliem, proti, ģimenes ar bērniem vairs nevar iekļūt veikalā, nestāvot rindā. SIA "Lidl Latvija" Korporatīvās Komunikācijas departamenta pārstāvji  skaidro, kāpēc ir notikušas šādas izmaiņas. 

"Mēs patiesi priecājamies par Latvijas iedzīvotāju lielo interesi un vēlmi iepirkties "Lidl" veikalos, taču mums jāņem vērā Covid-19 dēļ ieviestais ārkārtas stāvoklis un ierobežotais klientu skaits, ko vienlaikus drīkstam apkalpot veikalos. Tas izpaužas arī rindās pie "Lidl" veikaliem," portālam "Apollo.lv" skaidro "Lidl" pārstāvji.

"Lidl" pārstāvji aicina ģimenes ar bērniem rūpīgi izvērtēt došanos uz veikalu.

"Mēs cienām un priecājamies par katru "Lidl" klientu.

"Apkalpojam tos visus ar vienotu attieksmi, līdz ar to arī ģimenes ar bērniem, tai skaitā zīdaiņiem, tiek apkalpotas tikai rindas kārtībā.

Ņemot vērā laiku, kas jāpavada rindā, kā arī klimatiskos apstākļus, aicinām jaunos vecākus rūpīgi pārdomāt, kad un kā doties uz "Lidl", portālam "Apollo.lv" atbild "Lidl" pārstāvji.

Jau ziņots, ka 7.oktobrī, visā Latvijā tika atklāti kopumā 15 mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikali.

Kompānija "Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

"Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 1.marta līdz šā gada 28.februārim, strādāja ar 722 955 eiro apgrozījumu, savukārt kompānijas zaudējumi bija 51,59 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu