Jaunās māmiņas, princeses Eiženija un Beatrise beidzot apmeklē ballīti!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Māsas, princeses Eiženija un Beatrise, kuras bauda jaunās māmiņas statusu, beidzot parādījušās sabiedrībā! Iemesls bija princeses Diānas krustdēla, Grieķijas prinča Filipa kāzu diena Atēnās. Filips ir pēdējo grieķu monarhu - Grieķijas karaļa Konstantīna II un viņa sievas Annas Marijas jaunākais dēls.

Princese Eiženija, kuru uz grezno kāzu ceremoniju pavadīja vīrs Džeks Brūksbenks, izvēlējās elegantu vakarkleitu no sev iemīļotā "Peter Pilotto" zīmola. Melnās kleitas dizainu avangardisku darīja zelta krāsas dekoratīvās pogas, kas virknējās vienā tērpa pusē. Lai gan Eiženija sabiedrībā centās smaidīt, bija brīži, kad varēja manīt abu nesaskaņas un saspīlētās attiecības. Kā zināms, nesen princeses vīrs bija iepinies nepatīkamā situācijā ar paparaci foto, kuros bija apskāvies ar puskailu modeli uz jahtas klāja.

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix

Tikmēr māsa Beatrise Grieķijas prinča kāzu dienai bija izvēlējusies daudz ekstravagantāku kleitu no modes nama "Gucci". Kleitas vērtība ir 4155 eiro. Dizains ar gliteru lentes pušķi priekšpusē bija īsti princeses Beatrises gaumē. Beatrise ar vīru ballīti izbaudīja godam - smaidīgi un dzīvespriecīgi. 

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu