Dins Merirands ieņem "Latvijas gaisa satiksmes" padomes priekšsēdētāja amatu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sintija Zandersone/LETA

VAS "Latvijas gaisa satiksmes" (LGS) akcionāru sapulcē 13.novembrī par uzņēmuma padomes priekšsēdētāju atkārtoti uz pieciem gadiem iecelts Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretāres vietnieks Dins Merirands, informē SM pārstāve Baiba Gulbe.

LGS akcionāru sapulcē tika skatīts jautājums par padomes sastāvu, jo diviem no trim esošajiem padomes locekļiem 2021.gada 20.novembrī beidzas pilnvaru termiņš.

Nominācijas komisija Pārresoru koordinācijas centra (PKC) vadībā darbu ir pabeigusi un sniegusi priekšlikumus par padomes locekļu kandidātiem. Akcionāru sapulcē par padomes priekšsēdētāju uz pieciem gadiem iecelts Merirands.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija padomē kopš 2020.gada 23.marta darbojas arī tās loceklis Andris Ozoliņš.

Savukārt otrai padomes loceklei Zintai Zālītei-Rukmanei, kura padomē iecelta 2016.gada decembrī, pilnvaru termiņš beidzas 20.novembrī.

Padome darbosies nepilnā, divu locekļu sastāva līdz brīdim, kad ministrija no drošības iestādēm saņems informāciju atbilstoši likumam "Par valsts noslēpumu".

"Latvijas gaisa satiksme" ir 100% valsts uzņēmums, tā pienākums ir nodrošināt gaisa telpas lietotājus ar aeronavigācijas pakalpojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu