Sieviete reibumā izraisa avāriju uz Dienvidu tilta un savas dusmas izgāž uz glābājiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

15.novembra vakarā iereibušas vadītājas izraisīta avārija notika uz Dienvidu tilta. Pēc nesaprotama manevra divi apvidus auto - ”Lexus” un ”Mazda” spēkrati - momentā pārvērtās lūžņu kaudzē. Incidents uz viadukta, kas savieno Krasta ielu un Dienvidu tiltu notika 15. novembra vakarā īsi pirms plkst. 21.

“Devos no centra uz Dreiliņiem. Braucu augšā un sajutu sitienu no aizmugures. Mēģinot apstādināt mašīnu, spiedu bremzes un mēģināju iztaisnot stūri, ielidoju otrā “bortā”.

Kad kāpu ārā no mašīnas, pie manis pienāca otras mašīnas autovadītāja un teica, ka ir dzērusi. Sajaukusi pedāļus un tādēļ arī ieskrējusi,”

stāsta cietušās automašīnas vadītāja Roberta.

Viņa atceras, ka vainīgā ”Lexus” vadītāja sākotnēji nebija agresīvi noskaņota un ne ar vienu īpaši konfliktēt nevēlējas. Tomēr, kad uz viadukta apstājās ugunsdzēsēji, viņa dusmas izgāza uz glābējiem, jo netika mašīnā, kura bija sākusi kūpēt.

Ilgi skandalēt kundzei neļāva mediķi, jo avārijas izraisītājai bija nepieciešama palīdzība; viņa dusmu uzplūdā bija sev nodarījusi pāri.

“Pēc ceļu satiksmes negadījuma automašīnas “Lexus” vadītāja nodarīja sev miesas bojājumus un tika nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policija par notikušo ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidro negadījuma apstākļus,” skaidro policijā.

Savukārt Roberta un viņas līdzbraucējs negadījumā tikuši cauri ar izbīli un sabojātu garastāvokli tāpēc, ka spēkratu diez vai būs izdevīgi remontēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu