Ceturtdien autoavārijās dzīvību zaudējuši divi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, TVNET uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ap plkst.16.30 Rīgā, Ķelnes ielā, kas atrodas starp Mežaparku un Čiekurkalnu, automašīnai BMW ietriecoties luksoforā, gāja bojā transportlīdzekļa vadītājs. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Savukārt otrs negadījums ar bojāgājušo notika Kurzemes reģionā. Kā aģentūrai LETA pastāstīja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, vakar ap plkst.14.30 Saldus novada Zirņu pagastā, uz Liepājas šosejas, vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen", nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Negadījumā gāja bojā automašīnas pasažiere. Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma iemesli.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem kopumā reģistrēts 191 ceļu satiksmes negadījums, 16 avārijās cietuši kopskaitā 20 cilvēki, tostarp divi gājēji, bet divās jau pieminētās avārijas beigušās letāli.

Rīgas reģionā diennakts laikā reģistrēti 107 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 31, Kurzemē un Latgalē katrā fiksēta 21 avārija, bet Vidzemē - 11, liecina policijas apkopotā statistika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu