Video Kravas auto vadītājs nepamana zem fūres iesprūdušu vieglo mašīnu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Cik nav dzirdēts par kravas automobiļu tā dēvētajām aklajām zonām. Ja kādam šķiet, ka tās ir izdomātas, jānoskatās zemāk pievienotais video, jo tajā redzams, ka fūres vadītājs var pat nepamanīt, ka zem viņa piekabes ir iesprūdis auto, un to vilkt vairāk nekā pusjūdzi pa šoseju.

Konkrētais incidents fiksēts uz autostrādes Elmhērstā, Ilinoisas štatā, netālu no Čikāgas. Precīzu ziņu par to, kā vieglais automobilis nonāca zem smagās mašīnas piekabes, nav. Taču, visticamāk, Honda Accord vadītājai misējās, kad viņa mainīja joslas.

Grūti minēt, cik ilgi fūres vadītājs būtu turpinājis ceļu, ja Honda vadītāja, 19 gadus vecā Leiliša Gārdnere, nebūtu pamājusi video autoram, lai viņš aizsteidzas kravas automobilim priekšā un norāda tā vadītājam uz gaužām nepatīkamo situāciju.

Video avots: YouTube

Grūti arī iztēloties, kā var nepamanīt sadursmi, pēc kuras kravas mašīnai pieķeras pusotru tonnu smags vieglais auto un sāniski ar švīkstošām riepām šļūc pakaļ. Jaunā sieviete incidentā traumas neguva, ko gan nevarētu teikt par viņas 2005. gada Accord.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu