Astoņi Latvijas bioloģisko pārtikas produktu ražotāji piedalās izstādē Dubaijā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

No pirmdienas līdz trešdienai, 8.decembrim, astoņi Latvijas bioloģiskās pārtikas un dzērienu ražotāji piedalās nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē "Organic & Natural" Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA).

Uzreiz pēc izstādes uzņēmumiem paredzēts piedalīties starptautiskās izstādes "Expo 2020" pārtikas nozares tirdzniecības misijā. Uzņēmumiem būs iespēja īstenot individuālo biznesa programmu un tikties ar potenciālajiem sadarbības partneriem, kā arī apmeklēt citu dalībvalstu stendus.

Izstādē piedalās uzņēmumi "Lat Eko Food", "FELICI", "NutriBoom", "Very Berry", "Krogzeme", "Mītavas Čiekurs", "Grow Bite" un "Markol".

Šī izstāde esot viena no lielākajām attiecīgā segmenta izstādēm reģionā, un to apmeklēs plašs potenciālo partneru loks. Pērn klātienes izstādē piedalījās vairāk nekā 1350 dalībnieku un 10 500 apmeklētāju no 48 valstīm.

Šogad izstāde norit paralēli "Expo", tādēļ paredzams, ka tā piesaistīs vēl lielāku starptautisko apmeklētāju uzmanību, paverot iespējas ne tika AAE un Tuvo Austrumu, bet arī citos tirgos, cer LIAA Eksporta veicināšanas nodaļas projektu vadītāja Anna Daudziņa.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu