"Wolt" lietotnē ieviesta ziedošanas iespēja vairākiem labdarības projektiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Ēdienu un citu preču piegādātājs "Wolt" sācis ilgtermiņa sadarbību ar labdarības organizāciju "Ziedot.lv", sniedzot iespēju lietotnē veikt ziedojumu vairāk nekā 13 dažādiem labdarības projektiem, pavēstīja "Wolt" pārstāvji.

Ziedošanai "Wolt" lietotnē ir izveidota speciāla "Ziedot.lv" sadaļa jeb veikals, kurā ikviens var noziedot vēlamo summu dažādiem labdarības projektiem. Minimālā ziedojuma summa ir pieci eiro.

Ziedot iespējams tādiem labdarības projektiem, kā "Dod pieci", "Piepildi bērniņa sapni", "Palīdzība dzīvniekiem", "Palīdzēsim trūcīgiem sirmgalvjiem" un citiem.

""Wolt" platformu ik dienu izmanto vairāki tūkstoši iedzīvotāju, kuri turpmāk varēs sev ērtā veidā atbalstīt dažādus labdarības projektus visa gada garumā," norāda "Wolt" vadītāja Baltijā Līsa Ristala.

Kā ziņots, "Wolt Latvija" 2020.gadā strādāja ar 3,21 miljona eiro apgrozījumu, kas ir divas reizes vairāk nekā 2019.gadā, kā arī kompānijas peļņa pieauga 6,2 reizes, sasniedzot 475 703 eiro, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija.

Kompānija "Wolt Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Somijas "Wolt Enterprises".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu