Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksīgas Ziemassvētku dāvanas tev un viņam

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Brīvdienas būs garas un tumšas. Šis ir labākais laiks, lai dalītos viens ar otru. Черной Пантеры/Black Panther/Melnā Pantera nerātno Ziemassvētku dāvanu klāstā atradīsiet komplektus, kas sagādās orgasmu un prieku gan dāvanas saņēmējam, gan dāvinātājam. Pateicība ar prieku vienmēr atgriežas pie devēja. Neatstājiet dāvanu pirkšanu uz pēdējo brīdi.

Ieteicamās dāvanas vīrietim

"GARA NAKTS" - DĀVANU KOMPLEKTS VĪRIEŠIEM EREKCIJAS UZLABOŠANAI

Foto: Publicitātes foto

Neprātīga nakts, kuras laikā piedzīvosiet ļoti ilgu erekciju. Komplektā ietilpst pikanti palīglīdzekļi erekcijas pagarināšanai.

MASĀŽAS OLA BAUDAI LOVER LINGAM

Foto: Publicitātes foto

Tenga Lover ir ola baudai, kas paredzēta ēteriskai lingama masāžai, ko sieviete var sniegt savam mīļotajam. Tenga Egg var šķist maza, taču, pateicoties tās īpaši elastīgajam materiālam, tā ir piemērota jebkura izmēra dzimumloceklim. Izklaides ola ir strukturēta no

iekšpuses, lai vīrietiem nodrošinātu pēc iespējas patīkamāku stimulāciju. Komplektā iekļauta eļļa. Izņemiet olu no čaumalas un ļaujieties baudai.

ORĀLĀ SEKSA MASTURBATORS ТORO CUPER 360º UN SPINJOB 360º

Foto: Publicitātes foto

SPINJOB un CUPER ir spēcīgs orālā seksa masturbators. Ievietojiet dzimumlocekli masturbatorā un izbaudiet, kā Cuper ieskauj jūsu dzimumlocekli savos apskāvienos un sūc to ar 360º pagriezieniem. Cuper dizaina pamatā ir sievietes mutes forma: tā ir dziļa, mīksta un alkatīgi sūc, it kā tai būtu 10 mēles. Cuper iekšpusē ir strukturētas mēles, kas ikvienu vīrieti novedīs līdz neprātīgam orgasmam. Uzklājiet uz ūdens bāzes izgatavoto lubrikantu uz sava dzimumlocekļa un izbaudiet piedāvāto ceļojumu baudas pasaulē.

Ergonomisks rokturis nodrošina ērtu lietošanu. Viegli lietojams, mainot režīmus. Izvēlieties vienu no 4 ātrumiem un atrodiet sev piemērotāko. Produkts uzlādējams, izmantojot USB.

Ieteicamās dāvanas sievietēm

SIEVIETES NERĀTNO ORGASMU KOMPLEKTU

Foto: Publicitātes foto

Ar orgasmiem pildīti svētki ar Sievietes Nerātno Orgasmu komplektu, kurā ietilpst:

Mia Rose klitoru sūkājoša un laizoša rotaļlieta: viena no TOP pirktākajām seksa rotaļlietām Amazon veikalā ir vienkārši ģeniāla! 75% sieviešu orgasmu notiek uz klitora. Mia Rose seksīgā rotaļlieta laiza un sūkā klitoru tā, kā to neprot neviens vīrietis bez krampjiem kaklā. Ar pirkstiem vai mēli klitora orgasmu var sasniegt 20-40 minūtēs, ar rotaļlietu- tikai dažās minūtēs.

Rory g-punkta vibrators

Vibroh šķidrais vibrators: Kas ir šķidrais vibrators? Tā ir unisex želeja, kuru uzklājot rodas sensacionāli vibrācijas viļņi. Sievietei jāuzklāj tikai pāris pilieni uz klitora zonas un jau pēc 30 sekundēm izpaužas želejas vibrējošā ietekme. Vīrietis var sev uzklāt lielāku daudzumu. Želejas darbība ilgst līdz 45 minūtēm. Visvienkāršāk to būtu vīriešiem izskaidrot kā sajūtu, kad 9 voltu batereju pieliek pie mēles gala. Turklāt tas ir pavisam dabīgs produkts.

Lubrikants 100ml. Intimichic rotaļlietu kopšanas līdzeklis 150ml.

KAISLES UN BAUDAS BUMBA SIEVIETĒM

Foto: Publicitātes foto

Kaisles palīglīdzekļu komplektā "Kaisles un baudas bumbiņas sievietēm" atradīsiet palīgus libido, orgasma un baudas veicināšanai. Komplektā ietilpst:

Horny Jar – klitora krēms orgasma veicināšanai - jeb tā sauktais Lust Jar - ir ļoti viltīgs klitora krēms orgasma sasniegšanai. Uzklājiet to uz sava klitora un izbaudiet siltu sajūtu, pietūkušu klitoru un mitru maksti.

Vibrator Denzel - klitora vai G punkta stimulācijai. Uzklājiet Horny Jar krēmu uz klitora un sasniedziet orgasmu. Tas ir tikai dažu minūšu attālumā.

Libido veicinoša košļājamā gumija sievietēm 10 gb. Lubrikants 50ml.

Dāvanas pārim

KAISLES UN BAUDAS BUMBA PĀRIEM

Foto: Publicitātes foto

Nerātna baudas bumba pāriem palīdz paaugstināt gan vīriešu, gan sieviešu libido, palielina vīriešu erekcijuun abu partneru baudas intensitāti.

Komplektā ietilpst:

Male Get Hard erekcijas gēls 4ml: ātras iedarbības gēls, kas ievērojami palielina dzimumlocekļa jutīgumu un asins plūsmu.

Libidine unisex kaisli uzbudinoši pilieni: pateicoties pilienu sastāvā esošajam L-arginīnam, maka saknei, muiras puamas ekstraktam un žeņšeņam, produkts ātri uzbudina un atmodina kaisli.

Magic Power 2ml šķidrais vibrators: viendabīgs gēls, kura uzklāšana izraisa sensacionālus vibrācijas viļņus.

Viamax Sensitive Clitoral Exciation Cream 2ml: patīkamām klitora masāžas sajūtām.

Kaisli izraisošas Tentacion smaržas sievietēm 1ml.

Lubrikants ar garšu Joy 12 ml: uz ūdens bāzes, piemērots seksa rotaļlietām un prezervatīviem, arī orālai baudai.

TAVAM UN VIŅAS ORGASMAM

Foto: Publicitātes foto

Dažāda veida mīlas rotaļas, izmantojot seksa rotaļlietas, nodrošina dažādību. Nerātnajā komplektā atradīsiet Owen orālā seksa stimulatoru vīriešiem, ar tālvadības pulti vadāmu vibrējošu vaginālo bumbu, kas stimulē sievietes G punktu. Komplektā ir arī lubrikants un seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis.

Atrodiet nerātnu Ziemassvētku dāvanu sev un savam mīļotajam Melns Kakis. Jūsu pasūtījumu nosūtīsim diskrēti iepakotu visā Latvijas teritorijā.

Lai jums draiskas baudas!

Melns Kaķis

www.melnskakis.lv

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu