Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā atrast G punktu un sasniegt super jaudīgu orgasmu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

G punktu klāj biezs noslēpumainības plīvurs, un zinātnieku vidū nav vienprātības par to, kas ir G punkts. Kuršis mistiskais G punkts atrodas? Un vai tas vispār eksistē? Vīrieši zina, ka dažām sievietēm pirms orgasma sasniegšanas nepieciešama klitora masāža. Un ir sievietes, kas sasniedz orgasmu vaginālās penetrācijas laikā. G punkts ir tā maksts daļa, kas sniedz dievišķu baudu. Taču tas ir ne tik daudz patstāvīgs baudas punkts, bet drīzāk klitora nervu gals, kas sasniedz vagīnu, ļaujot sievietei gūt baudu.

2022. gadā Sexual Medicine Review nāca klajā ar jaunāko atklājumu, ka G punkts nemaz nav punkts, bet gan zona, kas sastāv no vairākiem neatdalāmiem nervu centriem, gādājot par sievietes baudu:

  • parauretrālie dziedzeri

  • urīnizvadkanāls

  • maksts priekšējā siena

Jo vairāk baudas nervu stimulē seksa laikā, jo spēcīgāks ir sievietes orgasms. Varam likt punktu diskusijām par G punktu un saukt lietas īstajos vārdos - sievietei ir G zona, kas ir visu sieviešu erotisko baudu baudas centrs. Dažas sievietes sasniedz orgasmu, ja šo zonu stimulē maksts iekšienē, t. i., klasiskā penetratīvā seksa laikā starp vīrieti un sievieti, bet lielākajai daļai sieviešu nepieciešama arī ārēja klitora stimulācija. Arī klitors nav tikai “poga”, bet gan baudas nervu kopums, kas pārklāj sievietes maksts ārējo daļu.

G zonas medības var sākties

Ja spējat orientēties sievietes G zonā, ir vērts atcerēties, ka sieviete vislabāk pazīst savu ķermeni un, visticamāk, spēs norādīt īsto virzienu. Ja tā nav, tad vairumā gadījumu vaginālais baudas punkts, ko dēvē par G punktu, atrodas 2,5-7,5 cm no maksts ieejas uz maksts augšējās sienas. Pirksti ir pietiekami jutīgi, lai sameklētu G punktu, un tie nenoliedzami ir vislabākie līdzekļi. Apgrieziet nagus un izbaudiet procesu!

ORGASMS un orgasms ir dažādas lietas – kāpēc?

Kad esat uzbudināta, G punkta audi paplašinās un ir vieglāk atrodami, tāpēc svarīga ir priekšspēle - skūpstīšanās, glāstīšana, masāža... Sievietes G zonā galveno lomu spēlē divi baudas nervi, kas atrodami dažādās ķermeņa vietās, un to stimulācija sniedz sievietei dažādas orgasma sajūtas.

Lokalizēts klitora orgasms

Pudendālais nervs stiepjas no klitora līdz mugurkaulam. Baudas nervs atrodas tuvu ādai, tāpēc to ir vieglāk stimulēt. Iespējams, tāpēc 75 % sieviešu piedzīvo tieši klitorālo orgasmu. Stimulējot klitoru ar seksa rotaļlietu, orgasms sanāk nedaudz sasteigts, jo to sasniedz pēc dažām minūtēm. Klitorālais orgasms ir ļoti specifisks, tā sakot, lokāli sajūtams orgasms.

2in1 Cherry Rose – klitora laizīšanas vibrators ar sūkšanas funkciju

Foto: Publicitātes foto

Sievietēm vairāk par visu patīk dažādība. Cherry Rose vibrators ritmiski sūc klitoru. Uzlieciet uz vibratora mēles formas uzgalīti un izbaudiet sajūtu, kas rodas klitora laizīšanas laikā.

 

Pa visu ķermeni pulsējošs orgasms

Klejotājnervs iet caur maksts dziļāko daļu un vijas pa visu ķermeni. Klejotājnervs sākas smadzenēs un ir garākais nervs mūsu ķermenī. Kad tas sasniedz maksti, šī nerva stimulāciju rada patīkamas trīsas visā ķermenī, ļaujot atslābināties no matu galiņiem līdz pat pirkstu nagiem. Lai stimulētu klejotājnervu, uzklājiet nedaudz lubrikanta uz pirkstu galiem. Un ļaujiet sievietei vērties griestos, kamēr meklējat G punktu. Masējiet maksts augšējo sienu ar apļveida kustībām, vienlaikus izdarot nelielu spiedienu - iedomājieties, ka maigi izspiežat nabas pumpuru no iekšpuses.

Vienna - jaudīgs G punkta vibrators

Foto: Publicitātes foto

Vibrators Vienna ritmiski kustas uz augšu un uz leju, stimulējot G punktu, savukārt Vienna rozes pumpurs kārilaiza klitoru. Dubultā stimulācija izraisa īpaši spēcīgu orgasmu.

Pēc tam, kad sievietes uzbudinājums sasniedzis kulmināciju, zem pirkstiem sajutīsiet G punktu - uzbriedušu zonu pupas formā. Dažām sievietēm tā atrodas maksts sānos. Ja sievietes maksts būtu pulkstenis, G punkts atrastos starp desmitiem un diviem. Atrodiet baudas punktu un to stimulējiet! Atcerieties, ka sieviete nav monētu maciņš, pa kuru var rakņāties. G punkts jāstimulē ļoti maigi. Izvēlieties apļveida kustības, kustinot pirkstus turp un atpakaļ, veicot ritmiskas kustības. Mainiet ritmu, ātrumu un spiedienu līdz atradīsiet veidu, kas sievietei sagādā vislielāko baudu.

 

Kā pacelt G punkta stimulāciju jaunā līmenī?

G punkta masāžas atslēgas vārdi ir koncentrēšanās un maigs spiediens. Novietojiet brīvo roku uz sievietes vēdera, kur beidzas kaunuma matiņu augšējā robeža. Viegli uzspiediet un ritmiski kustiniet roku, virzot toaugšup un lejup, tādējādi stimulējot tā paša baudas nerva otro daļu.

Izmantojiet seksa rotaļlietu! Glāstiet sievietes klitoru no ārpuses, kamēr pirksti ir aizņemti iedarbojoties ar G punktu. Ritmiska klitora sūkšana, izmantojot seksa rotaļlietu, sievieti padarīs traku. Vienlaicīga abu baudas nervu stimulācija izraisīs īpaši spēcīgu orgasmu, kas izplūdīs pa visu ķermeni. Ja pirksti ir noguruši, ņemietpalīgā G punkta vai dzimumlocekļa vibratoru, kura paplašinātais gals ir izveidots atbilstošā proporcijā, neizdarot pārmērīgu spiedienu.

Dolce Vita un Rory – G punkta vibratori

Foto: Publicitātes foto

Lai G punkta iepazīšanas ceļojums neizvērstos tikai par sievietes baudu, ieņemiet pozas, kas penetratīvā seksa laikā rada vislielāko spiedienu uz G punktu: sieviete guļ uz muguras tā, lai mugura būtu nedaudz izliekta un dzimumlocekļa spiediens būtu visstiprākais uz maksts augšējo sienu.

Nav nekādas nozīmes, ar ko stimulēt G-punktu. Galvenais, lai sievietei tas sagādā prieku. Meklējot pareizo intensitāti, darbojas dūres noteikums: tiklīdz atrodat baudas punktu, masāžas spēku un ritmu palieliniet līdz sieviete ir apmierināta. Pēc tam samaziniet intensitāti, lai sieviete paliktu baudas zonā, bet viņai joprojām patiktu.

Sevis un sava mīļotā palutināšanai atradīsi pārsteiguma komplektu Melns Kakis e-veikalā.

Mēs piegādājam to diskrēti iepakotu bez atsauces uz iepakojuma saturu vai avotu.

Lustīgus priekus!

Melns Kakis

 
 

 

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu