Par "Biļešu paradīzes" īpašnieku kļūs "Delfi"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Reorganizācijas procesā tiks apvienots biļešu tirdzniecības uzņēmums SIA "Biļešu paradīze" un tā mātesuzņēmums, portālam "Delfi" piederošo SIA "Delfi Ticket Service", liecina "Firmas.lv" informācija.

"Biļešu paradīzei" kā iegūstošajai sabiedrībai tiks pievienota pievienojamā sabiedrība "Delfi Ticket Service".

Kreditori savus prasījumus var pieteikt viena mēneša laikā no publikācijas, proti, 10.decembra.

"Biļešu paradīzes" valdes loceklis Jānis Ķuzulis aģentūrai LETA skaidroja, ka reorganizācija tiek veikta, lai uzlabotu pārvaldes efektivitāti, caurskatāmību un mazinātu administratīvo slogu. Pēc viņa sacītā, reorganizācija vienkāršos un uzlabos "Ekspress Grupp", kurā ietilpst arī "Delfi", uzņēmumu struktūru Latvijā.

Pēc reorganizācijas par "Biļešu paradīzes" vienīgo īpašnieku kļūs "Delfi".

Tāpat Ķuzulis uzsvēra, ka reorganizācija neietekmēs "Biļešu paradīzes" ikdienas darbu. "To neizjutīs ne darbinieki, ne klienti," teica Ķuzulis un piebilda, ka reorganizāciju plānots pabeigt nākamā gada sākumā.

Jau vēstīts, ka "Biļešu paradīze" apgrozījums pērn, kad Covid-19 dēļ bija būtiski ierobežota kultūras, izklaides un citi pasākumu norise, bija 850 811 eiro, kas ir 2,4 reizes mazāk nekā 2019.gadā, kā arī 288 372 eiro zaudējumi pretēji peļņai gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Biļešu paradīze" dibināta 1998.gadā, un tās pamatkapitāls ir 37 500 eiro. Pērn februārī par "Biļešu paradīzes" vienīgo īpašnieku kļuva ziņu portāla "Delfi" meitasuzņēmums "Delfi Ticket Service". Savukārt "Delfi Ticket Service" reģistrēts 2019.gada maijā, un tā pamatkapitāls ir 1,65 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir AS "Delfi".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu