Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Špikeris iesācējiem: kādas seksa rotaļlietas izmantot kopā ar partneri

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Nereti sabiedrībā joprojām var dzirdēt viedokļus, ka seksa rotaļlietas ir domātas tikai vientuļniekiem vai tiem, kuriem partneris nespēj sniegt baudu. Šāda vecmodīga un aizspriedumaina domāšana bieži vien rada neērtas situācijas un pat konfliktus tajos pāros, kur viena puse vēlas eksperimentēt, bet otra puse ir izteikti konservatīva un noliedzoša.

Seksa rotaļlietu industrija vairumā gadījumu ir orientēta tieši uz baudas mirkļu vairošanu partnerattiecībās, kur ir iesaistītas vismaz divas puse, tādēļ domas par guļamistabas aksesuāru lietošanu tikai vientuļo ļaužu pasaulē patiešām ir tikai mīts.

Seksa rotaļlietas, kas radītas partneru baudai

Ja ar atvērtu prātu un radošumu apskata pilnīgi visa veida intīmpreces, tad katru no tām ir iespējams integrēt partneru rotaļās. Pat ja mantiņa vai jebkāds cits guļamistabas aksesuārs vai intīmās kosmētikas produkts tīri fiziski pieskaras tikai vienam no partneriem, tad tāpat abi no tā var gūt baudu. Pirmkārt,

veselīgās partnerattiecībās abiem ir prieks ne tikai par savu, bet arī otra baudu.

Piemēram, var turēt rokās kādu spalviņu vai vibratoru un ar to spēlēties ar partneri. Tīri fiziski stimulējošās sajūtas gūs viens, bet otrs varēs priecāties, ka sniedzis patīkamus pieskārienus un, ka mīļotais cilvēks jūtas labi. Šādā kontekstā pat visvienkāršākais vibrators var kļūt par pāru mantiņu, ja ar to rotaļājas tuvības brīžos.

Otrkārt, plašā klāstā var atrast intīmpreces, kas ir paredzētas tieši pāru rotaļām. Tās fiziski iespējams izjust abiem partneriem. Daži piemēri:

Foto: Publicitātes foto

Kādas intīmpreces vēl ir aizraujoši izmantot kopā ar partneri?

Seksa rotaļlietas nav vienīgā opcija kā padarīt aizraujošākas partnerattiecības guļamistabā. Vēl ir pieejami daži intīmpreču varianti, par kuru eksistenci vai pareizu pielietošanu cilvēki bieži vien aizmirst vai pat vispār nav informēti.

Piemēram:

Foto: TomSicsFOTO

Ko darīt, ja abi nezināt ar ko sākt?

Nav nekāds noslēpums, ka plašajā piedāvājumā var arī apmulst, un nav nemaz tik viegli atrast uzreiz to piemērotāko. Šādā gadījumā noteikti palīdzēs atklāta saruna ar partneri par abu vēlmēm un fantāzijām. Iespējams varat atklāt arī kādu pavisam mazu abus interesējoši niansi, kas var pacelt tuvības brīžus jaunā kvalitātē.

Lai pāriem būtu vieglāk orientēties piedāvājumā un atrast sev atbilstošu guļamistabas papildinājumu, SexyStyle piedāvā pāru konsultācijas, ko iespējams apmeklēt klātienē vai online (veirāk uzzini te). Tās laikā konsultants palīdzēs izprast pāra vēlmes un ieteiks piemērotākos risinājumus. Un pieredze liecina, ka ne vienmēr tās ir rotaļlietas. Iespējams, būs nepieciešams izvēlēties piemērotu lubrikantu vai tiks ieteikta kāda jauna aizraujoša tehnika, lai guļamistabas priekus abi mīlnieki izbaudītu jaunā līmenī!

Foto: Publicitātes attēls

Raksts tapis sadarbībā ar SexyStyle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu