Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pāru vibrators – baudas gūšanai saskaņotā tandēmā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Pagātnē ir tie laiki, kad piepūšamā lelle vīriešiem un vibrators sievietēm bija vienīgās zināmās seksa rotaļlietas. Mūsdienās daudzas mantiņas, kas paredzētas gultas prieku spilgtināšanai, tiek radītas, lai baudu vienlacīgi var gūt abi partneri. Tipisks piemērs ir pāru vibrators, ko, pateicoties formai, mēdz dēvēt arī par “pakaviņu”. Pārim šī rotaļlieta būs īsts izaicinājums – jo īpaši, ja sarunas seksa laikā nav jūsu stiprā puse. Kādēļ tā? Lasi tālāk, lai uzzinātu ko vairāk par šo atjautīgo izgudojumu.

Pāru vibrators ir paredzēts, lai vienlaicīgi stimulētu klitoru, G-punktu un paralēli būtu iespējama arī vaginālā penetrācija. Viens no "pakaviņa" atzariem tiek ievietots makstī, bet otrs paliek ārpusē pāri kaunuma lūpām. Makstī ievienojamais atzars ir gana plakans, lai netraucētu partnerim ievadīt locekli.

Ērtākai lietošanai ir radītas rotaļlietas ar vairākās vietās maināmu izliekuma leņķi. Tas nodrošina bezgalīgas kombinācijas ar mantiņas formas variācijām, pozu daudzveidību. Garlaicīgi noteikti nebūs!

Tiesa gan, reti kuram šis baudas rīks sniedz maksimāli patīkamas izjūtas jau pirmajās lietošanas reizēs, tādēļ, sarunājoties un daloties ar sajūtām, ir jāmeklē visērtākās pozas un patīkamākie vibrāciju režīmi, līdz panākts abiem tīkamākais efekts. Atrodot sev patīkamākos vibrorežīmus un pozas, mantiņa būs fantastisks papildinājums seksa dzīves spilgtināšanai un dažādošanai.

Foto: SexyStyle

Izsmalcinātākajos modeļos ar telefona aplikāciju ir iespējams kontrolēt katras daļas motoriņu atsevišķi, lai radītu sev pieņemamāko baudas režīmu kombināciju. Piemēram, vaginālajā rotaļlietas daļā iespējams uzstādīt režīmu, kas rada vibrācijas telpā skanošās mūzikas ritmā, bet klitoru stimulēt ar dažādas intensitātes vibrācijām, ņemot vērā partneru balss skaļumu. "Pakaviņš" var pildīt multifunkcionāla vibratora funkciju, jo sniedz stimulāciju vienlaicīgi divām zonām. Ja izvēlēts modelis ir ar telefona aplikācijas piesaisti, tad partneris var rotaļlietu kontrolēt pat no citas valsts īpaši karstiem videočatiem.

Labākie materiāli šāda veida rotaļlietām ir medicīniskais silikons. Svarīgi ņemt vērā, ka no medicīniskā silikona veidotas mantiņas vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu. Lubrikantu, iespējams, vajadzēs ik pa brīdim atjaunot, lai sausuma dēļ nerastos nepatīkama berze.

Šeit var aplūkot pāru vibratoru daudzveidīgo piedāvājumu, izvēloties savai gaumei piemērotāko seksa rotaļlietu, bet turpmāk aicinām sekot līdzi Baudas kalendāram. Rīt stāstīsim, kas ir erekcijas gredzeni, kā tos izvēlēties un likt lietā seksa dzīves dažādošanai.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu