Melnā Ūdens Tīģera gads: 2022. gada horoskops katrai zīmei (2)

Guna Kārkliņa
, sertificēta astroloģe
CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: Shutterstock

Jaunais 2022. gads solās būt mazmaziliet pozitīvāks nekā iepriekšējais. Vecajā dzīves ritmā neatgriezīsimies, jo tā dēvēto „tālo planētu” mijiedarbība pēdējos gados iezīmējusi jaunu procesu un pārmaiņu sākumu. Un te nav runa par gadu, diviem vai trim, bet krietni vien vairāk. Taču jādzīvo šodien!

Sliktā ziņa ir tāda, ka Latvijā negantnieka Saturna ietekmē daudzi procesi un attīstība var bremzēties. Iespējama cilvēku aizpūšana, arī kādā brīdī atkal daļēji slēgtas robežas. Toties labā ziņa – mēs varam spīdēt pasaulē ar kultūras un sporta cilvēkiem, ar godprātīgo zinātnieku pētījumiem un atklājumiem. Un vēl labā ziņa ir tāda, ka pēc austrumnieku kalendāra

2022. gada valdnieks būs Melnais Ūdens Tīģeris, kas vienmēr gatavs lēcienam, jauniem izrāvieniem un pasaule piederēs drošajiem. Jādodas uz priekšu.

Austrumnieku jaunais gads sāksies 1. februārī. Pēc astroloģiskām tradīcijām tas katru gadu notiek citā laikā. Atskaites punkts – gada sākumā pirmo reizi jauns Mēness Ūdensvīra zodiaka zīmē.

Un vēl viena pozitīvā ziņa, protams, ir tā – ka katram cilvēkam, katram uzņēmumam, katrai struktūrai ir savs individuālais horoskops. Nekad nav tā, ka vienlīdz labi vai vienlīdz slikti visiem.

GADA HOROSKOPI RIETUMU ASTROLOĢIJAS ZODIAKA ZĪMĒM:

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu