Kā pievilināt Melnā Ūdens tīģera labvēlību? (3)

Apģērbs, dekori un ēdiens
Foto: shutterstock.com
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

2022. gads pieder Tīģerim, bet precīzāk – Melnajam Ūdens tīģerim! Kā sagaidīt jauno gadu, lai izpatiktu nākamā gada strīpainajam saimniekam? 

Par gada saimnieku - Tīģeri

Tīģeris ir trešā pēc kārtas ķīniešu horoskopa zīme. Leģenda vēsta, ka Tīģeris bijis pārliecināts, ka neviens no dzīvniekiem nekad nespēs viņam līdzināties spēka, skaistuma un enerģijas ziņā. Bet Žurka ar viltību un Vērsis ar centību un smagu darbu apsteiguši svītraino plēsoņu. Tāpēc ķīniešu horoskopa kārtībā Tīģeris palicis vien trešais. Tomēr

tīģeris joprojām ir drosmes un spēka simbols, kas spēj aizgaiņāt pasaules ļaunumu un aizsargāt vājākos. Cerams Tīģeris nāks mums palīgā cīņā ar pandēmiju un citām slimībām!

Foto: Shutterstock

Kāds būs Ūdens Tīģera gads?

Ūdens Tīģera gads apvienos enerģisko un uzņēmīgo tīģera dabu ar plūstošu ūdens straumi, kas virzīsies uz priekšu, piedāvājot apgūtu jaunas lietas un piedzīvot progresu. Starp Tīģera vitalitāti un ūdens straumes plūdumu varēsim saņemt vajadzīgos grūdienus, lai sasniegtu jau sen kāroto. No kā jāuzmanās? Šis būs ļoti dinamisks gads, mēģiniet izmantot iespējas, kolīdz tās parādās, jo būs ari aizsprosti un strupceļi. Īsāk sakot, ir jāatceras visu banku nelikt uz vienas kārts!

Tīģera drosmīgā un pārliecinātā daba mūs veiksmīgi virzīs uz priekšu, tikai neļaujiet spēcīgajam dzīvniekam šo impulsivitāti pārvērst haosā!

Kā pielabināties Tīģeriem un sagaidīt laimīgu nākamo gadu?

Lai izpatiktu Ūdens Tīģerim, svētku apģērbā izvēlies kādu no trim pamatkrāsām:

Zils

Šogad svētku vakaram derēs visi zilās krāsas toņi - no gaišā debeszilā līdz karaliski tumši zilajam. Tas saistīts ar to, ka 2022. gadā dominēs ūdens stihija un ūdens mums saistās ar visiem iespējamiem zilajiem toņiem. Turklāt, tīģeris ir viens no retajiem kaķveidīgajiem, kam pat ļoti patīk ūdens un dabā labprāt dodas peldēs. 

Zaļš

Tīģeris ir džungļu saimnieks tāpat kā karalis Lauva stepē, tāpēc zaļā krāsa tērpā būs lielajam kaķim patīkama un atpazīstama. Zaļajā krāsā Tīģeris jutīsies droši kā patvērumā.

Balts

Sibīrijas tīģeris ir visprecīzākais no kaķveidīgo medniekiem, jo sniegā medījums viņu var pamanīt visvieglāk. Tāpēc, cienot svītraiņus, kuru dzimtene ir sniegotā zeme, balts svētku tērps būs īpašā godā!

Šīs trīs krāsas droši var kombinēt ar eleganti melnu, mirdzoši sudrabotu un klasisko zelta krāsu. 

To der atcerēties, arī izvēloties rotaslietas. Bet Ūdens Tīģera iemīļotākā rota tomēr būs pērles, jo tās vistiešāk saistās ar Ūdens stihijas klātbūtni.

Tīģeris dabā nēsā ļoti skaistu un perfektu kažoku, tāpēc svētku apģērbam jābūt ķermeņa dotumus izceļošam (šķēlums, dekoltē, atkailināta muguras daļa) un nepilnības takstiski slēpošam (koriģējošā apakšveļa, pareizi izvēlēts apģērba modelis atbilstoši savai figūrai).

Foto: shutterstock.com

Aizmirsti sarkano, kažokus, mājas drēbes jeb no kā izvairies svētku apģērbā?

Krāsu kombinācijas var būt dažādas, taču bioenerģētikas speciālisti svētku vakarā

neiesaka izmantot tīģera kažoka svītru apdrukas un atteikties no dabīgajām kažokādām. Jāizvairās arī no sintētikas un īpaši spilgtām krāsām.

Īpaši Tīģerim nepatiks sarkanā krāsa, jo tā var maldināt plēsēju par asins klātbūtni, kas mednieku var sakaitināt. Pat apakšveļas izvēlē vajadzētu atturēties no kaislīgi sarkanās krāsas!

Vēl atceries, ka Tīģeris zina, cik viņš ir skaists mincis, tāpēc nepieļaus, ka viņu sagaida vecās, caurās vai neizgludinātās drēbēs.

Treniņtērpā, mājas halātā vai caurās zeķēs nesagaidīsi Tīģera labvēlību!

Tikai ne lielopa steiks! Tīģeris mīl zivis, zaļus dārzeņus un nedaudz augļus

Ir kāda Birmas leģenda, saskaņā ar kuru bifelis reiz uzvarēja tīģeri. Kopš tā laika plēsējam nepatīk buļļi un govis. Tātad ar liellopa celšanu galdā uzmanīgi, jo tas var likt plēsējam apvainoties un šajās mājās neierasties ar jaunā gada laimi. 

Ūdens Tīģeris novērtēs, pirmkārt, jau visas jūras veltes - garneles, mīdijas, visas veida zivis, austeres, kalmārus, ikrus, omārus, jūras ķemmītes. Bet tīģeris nav arī tik augstprātīgi izvēlīgs un, ja nav šādu iespēju, būs apmierināts arī ceptu reņģīšu, ķilavu maizīšu, tunča eļļā, marinētu siļķu vai mums tik iecienīto šprotu klātbūtni uz svētku galda.  

Foto: shutterstock.com

Tīģeris prot sevi uzturēt labā formā, tāpēc, ja viņš būtu cilvēks, noteikti uzstātu par kvalitatīvu dārzeņu iekļaušanu svētku mielastā. Piedevās kartupeļu vietā izvēlieties rīsus vai Āzijas nūdeles.

Starp citu, par nūdelēm ir ļoti interesants stāsts. Pateicoties to garajai formai, nūdeles ir ilgmūžības simbolisms. Un tas ir iemesls, kāpēc japāņi un ķīnieši Jaungada vakarā ēd visgarākās nūdeles. Kad nūdele ir ielikta mutē, tā jāapēd vesela, nepārkožot, lai nākamajā gadā būtu vesels un laimīgs! Irbulīši savukārt kalpos par vajadzīgā koka klātbūtni uz svētku galda!

Kaut tīģeris neēd augļus, viņš novērtēs visas džungļu veltes, kas jebkādā veidā būs svētku mielastā. Lūk, vēl kāda lieliska tradīcija, ko varam aizņemties no Āzijas valstīm, sagaidot jauno gadu jāapēd 12 granātābola sēklas - katram mēnesim veltot vienu!

Granātābols arī ir auglības simbols, tāpēc tiem, kuri īpaši alkst ģimenes pieauguma, šī tradīcija noteikti jāievēro, un Tīģeris būs labvēlīgs. 

Foto: shutterstock.com

Zils, zaļš, kristāldzirdi trauki, koks un uguns

Veiksmīgā galda klājumā būs "jādraudzējas" zilajai un zaļajai krāsai. Zilais simbolizēs ūdeni, bet zaļais dabas un Tīģerim tik mīļo džungļu klātbūtni. Teicami, ja uz galda atrodas kaut kas no dabiska koka (dekori, trauki) un kristāls (glāzes, trauki, svečturi), kas atgādina par ūdens caurspīdīgumu un dzirdrumu. Arī sveču liesma ir vēlama, jo, kaut arī uguns ir tīģera bieds, tas ir dabas elements, kuram ir jāpiedalās procesā tāpat kā gaisam. Uguns klātbūtni var aizvietot arī zelta motīvi vai galda piederumi uz svētku galda. 

Īpaši tīģerim patiks, ja logā ieliksiet lilijas ziedu - tas simbolizē austrumniecisku cieņu pret Tīģeri.

Lai izdevusies Jaunā gada sagaidīšanas ballīte! 

Lasi 2022. gada horoskopu katrai zīmei!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu