NLO, ķīmiskie ieroči un slepenie prezidentu bunkuri. Piecas populārākās konspirāciju teorijas ASV

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
“Route 375” Nevadas štatā ir vienīgais publiski pieejamais ceļš, kas iet gar slaveno “Area 51” militāro bāzi, kurā notiek citplanētiešu kuģu izpēte
“Route 375” Nevadas štatā ir vienīgais publiski pieejamais ceļš, kas iet gar slaveno “Area 51” militāro bāzi, kurā notiek citplanētiešu kuģu izpēte Foto: Wikimedia Commons

ASV visai pamatoti tiek dēvēta par konspirāciju teoriju “centrālo mājvietu” ar neskaitāmām citplanētiešu nosēšanās vietām, dažādu korporāciju pastrādātajiem pelēkajiem darījumiem ar pašu velnu un, protams, slavenu, sabiedrībā zināmu slavenību, politiķu, aktieru slepkavības. Dažas no teorijām ir tik krāšņas, ka rodas kārdinājums tām noticēt no visas sirds.

ASV ir valsts ar tik daudzveidīgām dabas ainavām, spilgtiem kontrastiem starp urbānām lielpilsētām un Dieva aizmirstiem ciematiem, nemaz nerunājot par milzīgām, neapdzīvotām teritorijām, kuru vienīgais iedzīvotājs ir vientuļš smilšu virpulis tuksneša vidū.

Tajā, visticamāk, uz mūžīgiem laikiem norakti noslēpumi, kurus tā arī neviens vēl nav izšķetinājis.

Citplanētiešu un amerikāņu “starptautiskās attiecības” ir tikai viens lielisks piemērs, kā dažādās konspirāciju teorijas pārvērst dolāros, kas tūrisma vietnēs ienāk no paranormālā tūrisma cienītāju kabatām.

Radušies gan citplanētiešu muzeji, gan uzradušies gidi, kuri “to visu ir redzējuši”. Protams, fotogrāfijas, kurās noteikti iemūžināts lidojošais objekts.

Savukārt nācijai, kas zaudējusi savus prezidentus un morālos līderus, ir grūti pieņemt, ka kāds no viņiem varētu tikt brutāli noslepkavots bez kāda īpaša, garīga pamatojuma vai dziļākas jēgas.

Lūk, apskatām piecas interesantākās konspirāciju teorijas ASV, taču tādu ir simtiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu